2777
2789
قدت ۱۶۲ تا ۱۶۵ موهات تا نصف کمرته.. رنگه پوست متوسط تقریبن تو پر هستی.. اون اقا قدش از ۱۷۵ تا ۱۸۵ ل ...

همشششششش درسته 😍

فقط اون رنگ پوستش روشنه

حس میکنی پیام بدم خوشش میاد یا ناراحت میشه‌،؟

جوابمو که نمیده😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قدت ۱۶۲ تا ۱۶۵ موهات تا نصف کمرته.. رنگه پوست متوسط تقریبن تو پر هستی.. اون اقا قدش از ۱۷۵ تا ۱۸۵ ل ...

سلام

به نظرتون دوستم داره و دلتنگمه؟ چون ازم ناراحت پیشم نیومد؟

نظرتون راجب فرد دوم توی ذهنم چیه؟ حسش؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
همشششششش درسته 😍 فقط اون رنگ پوستش روشنه حس میکنی پیام بدم خوشش میاد یا ناراحت میشه‌،؟ جوا ...

شاید باورت نشه ولی راجبه رنگه پوستش تردید داشتم😂😂❤

خوشش میاد عزیزم

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
دورت بگردم پس ارتباطم باهاش پایدار میمونه ینی...چون دعوا زیاد داریم گاهی اوقات

فدا اره ۶۰ درصد حس کردم پایداره اون سری هم بهت گفتم خیلی بحث دارین تو رابطتون

فدا اره ۶۰ درصد حس کردم پایداره اون سری هم بهت گفتم خیلی بحث دارین تو رابطتون

کی بهم پیام میده ؟؟؟؟؟؟؟

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
حست چند درصد درسته؟

نمیدونم والله انگار خیلی درسته😂💔از بقیه بپرس ببین راجبشون درست گفتم یا ن راجبه زندگیه خودم ک همیشه درست میگم بقیه هم راضین انگار ولی راجبه تورو حس کردم پیرا پزشکی قبول میشی حسمم راجبت قوی بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز