2777
2789
عنوان

مس جهیزیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 45 پست
ممنون قشنگم دعا کن یه همسر عالی گیرم بیاد تا 5سال دیگه🤣

الهی امین مطمعن باش کمتر از پنج سال ازدواج میکنی 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خیلی زیباست  چه کار خوبی کرده صنایع دستی و به شدت گرون مبارکت باشه انشالله همسر خوبیم هم نصیبت ...

مرسی عزیزم آخه خودمم اصفهانیم اینا اینجا پره از هزار مدل و رقم

برام دعا کنین به موقعش بهترین همسر دنیا نصیبم بسه

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خوشم میاد ولی یه سری هاشه رنگیه زرد و اینا داره  اونا رو دوست داشتم ولی گفت اونا اصل نیست ر ...

من خودم اومدم بخرم دیدم همه سنگ فیروزش نخالس زرد و اشغاله 

دیگ خودم زیرساخت خریدم با سنگ فیروزه گردشده

خودم کار کردم یه دونه سنگ زرد یه دونه سنگ سیاه تو کار من نیست همش فیروزه خالص😍

من نمیپسندم اینا رو پول هدر دادنه نه قشنگه نه کاربردی اگر خودت دوست داری که هیچ دویت نداری ببر عوض ک ...

نه دوستشون دارم خیلی 

گلدون یکیشو بده دوتا لازم نیست بجاش تنگ بگیره کشول قلم کاری عین کارای من تو تاپیک هست بگیرع شیرینی ...

ممنون ولی دیگه خریده

مرسی گلممم همچنین خودت نه عزیزم مس فیروزه کوب ساب و لایه پلی استر داره که تا۱۰سال ضمانت داره و سیاه ...

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی انشالله خوشبخت بشی

میشه مثال بزنی قیمتش رو 

من از قیمتاش سر در نمیارم ولی وقتی داشتم از خانومه تحویل می‌گرفتم گفت اگه نمیخوایی بدم برای مغازه ها اونا دوبرابر میفروشن 

مثلا اگه شده باشه ۵۰ملیون به راحتی میگه ۱۰۰تومن

مبارکه قشنگن ولی من کلا یکی دوتا تیکه از مس حالا با فیروزه کوبی یا ساده رو دوست دارم نه سرویس مادر خودم کریستال سالها پیش جهیزیه داد بهم کلی هم پولشونه ولی من واقعا این همه دوست نداشتم.  ندارم روم هم نمیشه بدم برن  خوشگلن اما من هم ساده پسندم هم سبکم مینیمال عست 

مبارکه قشنگن ولی من کلا یکی دوتا تیکه از مس حالا با فیروزه کوبی یا ساده رو دوست دارم نه سرویس مادر خ ...

عزیزی خیرشونو ببینی