مامانا از مدیریت زمان و پس اندازتون بگید . ماهی چقدر درامد و چقدر پس انداز میکنید
پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ، گل بهشتی، من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم
پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ، گل بهشتی، من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم
نه عزیزم همین هم واقعا سه سال نیست حتما قبل سه سال میشه برداشت کرد من یه مدت ماشین میخاستم بگیرم یه پولی گذاشتم برای اینکه روش سود 600 تومن میومد بعد یه مدت برداشت کردم کلی بدرد خورد حتما سه سال نزاشتم اون سودی ک ازش ماهی میومد بد نبود چون از یه طرفی دیگه داشتم پول جمع میکردم و پول این سپرده و سودش روش
بانک خوبه خودم الان سپرده دارم اما نه ۳ساله من طوری میزارم زیادشدتبدیل میکنم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
نه عزیزم همین هم واقعا سه سال نیست حتما قبل سه سال میشه برداشت کرد من یه مدت ماشین میخاستم بگیرم یه ...
اونجورخوبه شماحق برداشت داشته باشی حتی ۲ماه بعدسپرده گذاری
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ماهی ۲۵ الی ۳۰ اگه بشه ۵ میلیون میزارم کنار یا طلا میگیرم
سلام خوب هستید با اجازه استارتر محترم؛ دوست عزیز من تاپیک شمارو دنبال کردم پرسیده بودید به کارگرتون پول کم میدین یا نه؟ جسارتا میخواستم ببینم برای کسب درآمد چجوری میتونم مغازه بزنم و چه مغازهای بزنم تا سود کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چون یکبار با کله خوردم زمین