2777
2789
عنوان

کسایی که آسنترا خوردین میشه بیاین😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7506 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیقراری. خواب آلودگی. بیحالی. خیلی اذیت شدم. انقدر که وقتی دکترم بعد از یکماه پرسید چطور بود بدون فک ...

مشکلتون چی بود عزیزم؟الان خوبین؟چی خوردین؟من اصلا به دارو اعتماد ندارم حس میکنم روز به روز بدترم میکنه خیلی ناامیدم خیلییی😭

مشکلتون چی بود عزیزم؟الان خوبین؟چی خوردین؟من اصلا به دارو اعتماد ندارم حس میکنم روز به روز بدترم میک ...

من ضعف عضلانی گرفته بودم. خودم فکر می کردم مال تیروییده ولی دکار مغز  اعصاب گفت مال فشار روحیه.  سیپرالکس رو قطع کرد و پاروکستین و الانزاپین نوشت. با اونها ضعف عضلانی بهتر شد ولی در مورد الانزاپین سرچ کردم و خودم قطعش کردم. اون ضعف عضلانی برگشت دوباره. پاروکستین رو تا ۵ ماه ادامه دادم ولی واقعا هیچ تاثیری جز خستگی و خواب آلودگی بیشتر حس نکردم اون رو هم قطع کردم. حالا این سرترالین رو به خاطر قلبم می خوام شروع کنم. وگرنه منم دل خوشی از داروهای اعصاب ندارم.

من ضعف عضلانی گرفته بودم. خودم فکر می کردم مال تیروییده ولی دکار مغز  اعصاب گفت مال فشار روحیه. ...

ای بابا توروخدا برا مشکلات فیزیکی قرصای اعصاب نخورین ،من از لحاظ روحی به شدت بهم ریختم جالبه بدون هیچ مشکلی دکتر روانپزشکمم شک کرده بود هی میپرسید چه شوک و مشکل بزرگی تو زندگیت واست پیش اومده که اینجوری شدی؟!میگفتم هیچی بخدا شب خوابیدم صبح پاشدم تو این اوضام دکتر برام ازمایش هورمون نوشته احتمال میده هورمونام به شدت بهم ریخته باشه.شما تگر برای دردای فیزیکی میخوای اسنترا شروع کنی نکن لطفا فیزیوتراپی چیزی برو

من ضعف عضلانی گرفته بودم. خودم فکر می کردم مال تیروییده ولی دکار مغز  اعصاب گفت مال فشار روحیه. ...

به منم الانزاپین دادن ولی نخوردم ترسیدم منم،ولی الانزاپینو واسه کم اشتهایی شدیدم و کم کردن وزنم داده تو ۴ ماه بعد افسردگیم ۱۲ کیلو لاغر شدم هیچی نمیخورم ترس از غذا دارم ،شما الانزاپینو خوردین اصلا؟!!!

ای بابا توروخدا برا مشکلات فیزیکی قرصای اعصاب نخورین ،من از لحاظ روحی به شدت بهم ریختم جالبه بدون هی ...

دکتر مغز و اعصاب گفت اختلال تبدیلیه در اثر استرس و فشار روحی ایجاد میشه. 

دکترهای قلب معتقدند درد قلبم مال استرسه. 

من یه مدت طولانی توی شوک و استرس بودم بعدش اینطوری شد.

به منم الانزاپین دادن ولی نخوردم ترسیدم منم،ولی الانزاپینو واسه کم اشتهایی شدیدم و کم کردن وزنم داده ...

سه هفته خوردم. همون سه روز اول بهتر شده بودم. ولی واقعا بیحالی و خواب زیاد اذیتم می کرد. پاروکستین رو هم تا ۵ ماه که می خوردم خواب آلود بودم. برعکس اینکه دلم می خواست بهم انرژی بده برم کارهامو انجام بدم.

شما خوردین هیچ تغییری حس نکردین واقعا؟!!!بی خیالی شدید ؟استرس؟افسردگی؟

تنها حسی که بعداز یک سال مصرف این قرص داشتم اینکه بی خیال شدم دبگه هیچی برام مهم نیست

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
تنها حسی که بعداز یک سال مصرف این قرص داشتم اینکه بی خیال شدم دبگه هیچی برام مهم نیست

وای منم خیلی از این قضیه میترسم ولی دفعه اول که خوردم اصلا بی خیالم نکرد قشنگ با انرژی به حالت اولم برگشتم،شما چه دوزی میخوردین ببخشید؟

وای منم خیلی از این قضیه میترسم ولی دفعه اول که خوردم اصلا بی خیالم نکرد قشنگ با انرژی به حالت اولم ...

دقبقا یادم نیست حدود ۸ یال پیش بود

چندماه پیش هم دکتر برام تجویز کرد.هفته اول نصف بعد روزی یه قرص اما به هفته خوردم دیگه نخوردم

چون قبلا که مصرف میکردم همه ش خواب بودم

ترسیدم دوباره مثل قبل بشم

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون