2777
2789
عنوان

خیلی بی شخصیت و بی رحم هستین!!!!!!!😑

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 32 پست
بهش گفتم برو درمان کن نگفتم بیا درمانت کنم حرفهام هم خوب بود نه توهین بود نه چیزی ولی انگار ایشون ...

اکثر وسواس فکریا نسبت ب دکتر رفتن و اقدام ب خوب شدن مقاومت میکنن

خدا خودش کمکشون کنه واقعا🥺

کاش بدونین یکی که تاپیک تکراری میزنه، همین میتونه نشونه ی وسواس باشه

البته که میدونم فن بیانش خوب بود 

معلوم حواسش هست به همه چیز فقط اقدامی

واسه درمان نمیکنه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر وسواس فکریا نسبت ب دکتر رفتن و اقدام ب خوب شدن مقاومت میکنن خدا خودش کمکشون کنه واقعا🥺

دقیقا همینه انگار واسشون کسر شأنی داره

خدایا بی نوبت شفاشون بده

بهش گفتم برو درمان کن نگفتم بیا درمانت کنم حرفهام هم خوب بود نه توهین بود نه چیزی ولی انگار ایشون ...

ببین عزیزم 

آدم ها دو دسته هستن 

یکی  اونهایی که واقعا دنبال جواب هستن 

یکی اون هایی که فقط می خوان ناله کنن و می خوان توی اون  وضعیت بمونن فقط می خوان توجیح کنن و وانمود کنن که مجبورن تو اون وضع بمونن 

وقتی برای یه نفر می خوای وقت بذاری اول باید ببینی جزو کدوم دسته است 

اون چرا هی اون دختر بچه بی گناه رو نفرین میکرد خودش بدتر بقیه هست مشکلش هم وسواس نیست یه بیماری جدی تر نیاز داره کلنیک بستری بشه اینجا هم تاپیک نمیزنه کسی بهش کمک کنه چون اصلن ن جواب کسی رو میده نه دلش می‌شکنه خیالت راحت .اون فقط میخواد خودشو خالی کنه با گفتن و نوشتن چون دنیای واقعی کسی تحمل ندارع این حرفارو ازش بشنوه 

حرف منو اون بار تایید کرد با اینکه جواب هیچ کسو نمی‌ده نوشت درست میگی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ببین عزیزم  آدم ها دو دسته هستن  یکی  اونهایی که واقعا دنبال جواب هستن  یکی ا ...

بله عزیزم ایشون معلومه جز کدوم دسته اس

اشاره کردم بالاتر

حالا شما ولش کن حرص نخور

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
ببین عزیزم  آدم ها دو دسته هستن  یکی  اونهایی که واقعا دنبال جواب هستن  یکی ا ...

چه حرف زیبایی زدی آفرین 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اون چرا هی اون دختر بچه بی گناه رو نفرین میکرد خودش بدتر بقیه هست مشکلش هم وسواس نیست یه بیماری جدی ...

گلم من اصلا نخوندم تاپیک رو. ولی همین که تاپیک میزنه و به نظرات توجهی نمیکنه خودش نشونه ی وسواس میتونه باشه

عزیزم مگه شما روان شناس هستین؟ باید بره دکتر من کامل نخوندم تاپیکاشو

ایشون خیلی وقته تاپیک میزنه و راضی ب درمانم نیست میترسه از اینکه بره تو مطب دکتر و آزمایشگاه و جایی ک سوزن باشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2790
2778
2791
2779
2792