2777
2789
عنوان

شپش! کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 33 پست
یعنی بازم هست که خارش دارم

حتما هست اینایی که گفتم انجام بده کل لباس و پتو روسری رو بالشتی همرو ضد عفونی کن که نمونن با اب داغ بشورشون بنداز افتاب بخورن

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باردارم خودم ودخترم چندوقت پیش گرفته بودیم و من چون دیرفهمیدم سر هردومون پر بود از شپش ورشک موهای خودم کوتاه ولی دخترم موهاش بلند وخیلی خوشگلن دلم نمیومد کوتاه کنم از داروخونه محلول دایلیس گرفتم زدم به سرهردومون وباشونه مخصوص شونه کردم ویک هفته بعد دوباره محلول رو تکرار کردم بعد اون باز یه تعدادی رشک توسر دخترم بود شامپو ضدشوره مدیلن گرفتم زدم و تموم شدن ریشه کن شد

شیر میدم فقط . چه رنگی ؟ دکلره باشه چی باشه سر در نمیارم

رنگ نمیبره احتمال ۹۰ درصد تخم گذاشتن رنگ خود شپشو از بین میبره ولی تو سرت نگاه کن دونه های سفیده چسبیده اونا تخمشن رنگ اثر نمیزاره روش چون هی از تخم در میان تخم میزارن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اگه میخاره هستش هنوز دخترعموم گرفته بود واسش محلول اینترنتی گرفتیم خوب شدش 

اسم محلولو بگو خب 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
اسم محلولو بگو خب 

یادم نیست چون خودم استفاده نکردم که عزیزم

بری عطاری کلی محلولای مختلف هست بزنی سرت 

و اینکه موهاتو کوتاه کن یک نفر هم هرروز بشینه اون تخم شپشارو با دستش از یرت در بیاره وگرنه زیاد میشه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

صبح که بیدارمیشی سرکه طبیعی بزن به موهات کلاه رنگ هم بزار بعد روسری سرت کن بعد غروب یا شب برو حمام&n ...

سرکه گوهارو سفید میکنه حتی یکبار