2777
2789
عنوان

بچه م حرف نمی زنه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خیلی وقته گوشی و تی وی رو قطع کردیم

پسر منم تا دوسال و نیم اصصصصلا حرف نمیزد حتی یه کلمه وقتی میگفتم تکرار میکرد کلمات رو،دو جلسه بردم گفتار درمانی، نذاشتم گوشی بازی کنه،ولی تلویزیون میدید یهو خود به خود راه افتاد حرف زدنش، شمام نگران نباش وقتی دکترا میگن سالمه یعنی خداروشکرمشکل جدی نداره دیگه

پسر منم تا دوسال و نیم اصصصصلا حرف نمیزد حتی یه کلمه وقتی میگفتم تکرار میکرد کلمات رو،دو جلسه بردم گ ...

اهان همین دیگه،مشکل من اینه که تنها چیزی که بچه م ضعیفه توش،همین تقلید پذیری هس،

صد بار کلمه ی ساده ی "بده" رو گفتار درمان گفت،اما بچه م یبار هم تکرار نکرد،

بعد مورچه روی دیوار بود،نشون داد گفت پورچه!!!!

دکترا به منم همینو گفتن،که یه دفعه حرف میوفته و جمله میگه،ولی خب اگه حرف شون درست نباشه چی من از گف ...

درسته دختر جاریه منم حرف نمیزد تا ۳ سالگی به زور یه کلمه میگفت بعد کم کم شروع کرد کلمات بیشتری گفت 

الان ۴ و خورده ای سالشه انقدر حرف میزنه خسته میکنه آدمو😂

اصلا نگران نباش

اهان همین دیگه،مشکل من اینه که تنها چیزی که بچه م ضعیفه توش،همین تقلید پذیری هس، صد بار کلمه ی ساده ...

عزیزم پسر منم اصلا با مربی همکاری نمیکرد همش در رو نشون میداد یعنی بریم واسه همین دیگه گفتاردرمانی رو ادامه ندادم،خودت باهاش تمرین میکنی تکرار میکنه؟ شاید از غریبه خوشش نمیاد، جالبه پسر منم اول از مورچه شروع کرد😅 پسرم میگفت موچّه😍

عزیزم پسر منم اصلا با مربی همکاری نمیکرد همش در رو نشون میداد یعنی بریم واسه همین دیگه گفتاردرمانی ر ...

نه با منم همکاری نداره زیاد،

یه مدت صدای حیوانات رو بهش یاد دادم،الان همونم نمیگه

پسر شما الان چن سالشه؟

حرف میزنه؟

برای پسر منم دعا کنید نزدیک ۳ سالشه ولی حتی اب هم نمیگه

دلم خیلی میشکنه بعضی وقتا 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
نه با منم همکاری نداره زیاد، یه مدت صدای حیوانات رو بهش یاد دادم،الان همونم نمیگه پسر شما الان چن ...

باز همون یکلمه پوچه رو میگه برو خدا رو شکر کن

من که اپروز از دهنش در رفت دَدَ گفت اشک شوق ریختم

😭😭😭

خدایا هیچ پدر و مادری رو با بچش امتحان نکنه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
نه با منم همکاری نداره زیاد، یه مدت صدای حیوانات رو بهش یاد دادم،الان همونم نمیگه پسر شما الان چن ...

۵سالشه،اره خداروشکر بلبل زبونیه واسه خودش،نگران نباش عزیزم بچه ها کافیه یکم راه بیوفتن دیگه نمیشه جلوشونو گرفت

۵سالشه،اره خداروشکر بلبل زبونیه واسه خودش،نگران نباش عزیزم بچه ها کافیه یکم راه بیوفتن دیگه نمیشه جل ...

خداروشکر

عزیزم میشه بگی از چه سنی حرف زدنش کامل شد؟

وقتی سه سال و نیم بود چند کلمه میگفت؟

خداروشکر عزیزم میشه بگی از چه سنی حرف زدنش کامل شد؟ وقتی سه سال و نیم بود چند کلمه میگفت؟

از همون دو سال و نیم کلمه گفت، سه سالگی جمله میگفت ولی بعضیاشو فقط من متوجه میشدم😅 عزیزم وقتی باهاش تمرین میکنی نگران یا عصبی نباش چون به بچه استرس میده بدتر میشه خدایی نکرده