2777
2789
عنوان

سرویس نقره برا عروسی +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 74 پست
خیلی شیکه اما ارزش نداره نقره بخری چون گرونه و بعدا بی ارزش میشه. دوست من استیل خرید بعدم هدیه دا ...

چاره ای نیست دیگه چیکار کنم

میشه برام دعا کنی منم حس شیرین مادر شدنو تجربه کنم🥲؟؟؟ 🌱 ممنونم خاهر قشنگم🙃🌹

دوسته من رفت کرایه کرد از طلافروشی ولی بنظرم مهم نیست هیککس فرق بین طلا وبدا وتشخیص نمیده عزیزم بعدش ...

رسممون برامون مهمه اخه کسی فکر اینو نمیکنه شاید نتونی بخری باید داشته باشی کلی حرف در میارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب درکش کنی خوبه اما خواهراش هم حتما از وضعیت برادرشون اطلاع دارن دیگه نمیتونن به تو چیزی بگن که&nbs ...

اره خب درسته هم خانواده من میدونن هم ازون بخاطر اینکه حرف پشت سر همسرم در نیلرن اینکارو میکنم وگرنه ی انگشترم نمیخریدم

بخر هیچکس متوجه نمیشه ،فقط نگین دار برندار ضایع میشه ،من خودم سرویسم طلاسفیده ،خیلیم ظریفه هرکس میبی ...

باشه عزیزم مرسی عکسشو گذاشتم تو فکر کن طلاست 😂😂

طلا بخر هر چند سبک،وظیفه همسرته بخره،اگر نخرید ضرر میکنی،اگر هم نخریدن همون نقره رو هم نخر،از من به ...

خب توانشو نداره عزیزم خونه خریدیم هیچی نداریم بخایم ی انگشتر حتی بخریم

باشه عزیزم مرسی عکسشو گذاشتم تو فکر کن طلاست 😂😂

خوشگل بود ،انشاللع همیشه تو مراحل زندگی پشت هم باشید ،بعدم خونه خیلییییی بهتر از طلاست ،خونه داشته باشی انگار همه چی داری مبارکتون باشه

خوشگل بود ،انشاللع همیشه تو مراحل زندگی پشت هم باشید ،بعدم خونه خیلییییی بهتر از طلاست ،خونه داشته ب ...

ممنون عزیزم♥

تازه خونه خریدم همه میدونن دستمون خالیه واس این میخام اینکار کن ی ظریفشو بردارم اگر بحرینی بردارم هم ...

باشه یه چیز بردار کوچسک باشه زیاد به چشم نیاد

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
خب توانشو نداره عزیزم خونه خریدیم هیچی نداریم بخایم ی انگشتر حتی بخریم

ما هم همین شرایط رو داشتیم،به نظر من خیلی کوتاه نیا،من تجربشو دارم دارم خواهرانه بهت میگم،مخصوصا که میگی خانوادش طلبکارن،بعد از عروسی همینا بهت تیکه میندازه و شوهرت هم می‌ره سمتشون،یا نگیر یا میگیری طلا البته سبک بگیرید 

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
ما هم همین شرایط رو داشتیم،به نظر من خیلی کوتاه نیا،من تجربشو دارم دارم خواهرانه بهت میگم،مخصوصا که ...

سبکش حداقل چهل میلیونه نداریم😞

سبکش حداقل چهل میلیونه نداریم😞

پس همون رو هم نخر به نظرم،اینجوری بعدا میگن برات خریدیم یا خودت نخواستی،بگذار خانوادت بدونن برات نخریدن،خانواده همسرت هم وظایفی دارند باید کمک کنن

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
پس همون رو هم نخر به نظرم،اینجوری بعدا میگن برات خریدیم یا خودت نخواستی،بگذار خانوادت بدونن برات نخر ...

کلی بهمون کمک کردن هم از خودم هم ازون بیشتر از توانشون مارو کمک کردن حالا من نباید کمی درک کنم؟؟