2777
2789
عنوان

ینی کسی از من بدبخت ترم هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت احساس بد بختی نکن خواهر من  هممون مشکلاتی داریم  منم همین یه ماه پیش به آخر خط ر ...

اخه امشب دیگ حس میکنم آخر خطم همش دارم دعا میکنم خدا جونمو بگیره ب عمر مامان و بایام اضافه کنه.. اخه منو داداش مریضم بجز اونا کسیو نداریم

ی بار بابام اینا رفته بودن شهرستان داداشمو پیش من گذاشته بودن ی کم حالش بدبود یهو شوهرم قاطی کرد کلی حرف بهش زد و ب منم گف اگ بایا مامانت مردن داداشتو میبری بهزیستی و دیگم مسئولیتشو قبول نمیکنی

منو داداشم فقط گریه میکردیم

آره خوش خیمه  بعضی وقت ها روم به دیوار ادرارش خونی میشه تند تند میره دسشویی درد زیر شکم هم دار ...

بابای منم فقط تو ازمایشش تشخیص دادن خون هس

گوگل نوشته نشونه بدخیم بودنه

اخه امشب دیگ حس میکنم آخر خطم همش دارم دعا میکنم خدا جونمو بگیره ب عمر مامان و بایام اضافه کنه.. اخه ...

یا خدا ببین همسرت چون پول داره زیادی قلدری میکنه 

داداشت چند سالشه؟ بیماریش چیه ؟ 

هیچ وقت نگو خدا از عمر من کم کن بده به پدر مادرم پس تکلیف دختر خوشگلت چی میشه ؟ 

بجای این دعا بگو خدایا شکرت که سایه ی پدر مادرمون بالاسرمون هست بهشون عمر باعزت بده 

من فقط میدونم شما و شرایطتون یه استرس و درد زیاد برای این بنده خدا  یید  که اصلا خوب نیست ...

کلا خانواده بی آبرویین.... طلاق بگیرم بیچارم میکنن 

اینجام داداشم بچمو اذیت میکنه چون مریضی اعصاب داره حوصله سروصدا نداره یهو قاطی میکنه میزنتمون.. میگه فقط با مان و بابام و تنها باشم

یا خدا ببین همسرت چون پول داره زیادی قلدری میکنه  داداشت چند سالشه؟ بیماریش چیه ؟  هیچ و ...

وضعش خیلی عالی نیس ولی خوبه خرج کل خانواده 20 نفرشو میده.. میگه خر خانوادم باش جاریم بچشو همش میفرسته خونه من از صب تا نصف شب این میگه فک کن دوتا بچه داری محبتش کن منم ازشون بیزارم چون پررو و بی ادب و مامانشم ادم نفهم و گربه صفتیه باهام دعوا گرفت و بهم گف برو با اون داداش دیوونت منم واقعا تحملشون ندارم 

یا خدا ببین همسرت چون پول داره زیادی قلدری میکنه  داداشت چند سالشه؟ بیماریش چیه ؟  هیچ و ...

داداشم 20 سالشه

مغزش کوچیکه عقلش مثی بچه 9سال حسود هس

قرص اعصاب میخوره

کلا خانواده بی آبرویین.... طلاق بگیرم بیچارم میکنن  اینجام داداشم بچمو اذیت میکنه چون مریضی اع ...

ببین خود شما برای راه حل حلال خدا که طلاقه در این موارد که بین زن و مرد نه مهری مونده و نه مروتی داری مانع میندازی … شما طلاق بگیری هیچ غلط دیگه ای نمیتونن بکنن و ابرویی قرار نیست بریزه که اگه هم بریزه از طرف آدم های ناسالم و بی ابرو خودش نشونه نوعی ابرو داریه …

پس خواهشا فقط. مثل یه قربانی نشین و نگاه کن دیگران برات چه تصمیمی میکیرن … شما آینه رفتاری دخترتون در آینده اید ….