2789
عنوان

ازدواج

417 بازدید | 48 پست

بچه ها من 29سالمه دارم درس میخونم دوست دارم پرستاری قبول شم و از ایران برم 

زندگی سختی دارم با کی هستم که میدونم بهم نمیرسیم اونم ول کن من نیست 

حالا پسر عموم یک بچه کوچیک داره زنش طلا داده زن عموم به بابام گفته دخترت میدی 

بابام گفته نه و گفت من جواب کردم حالا خودت هر چی دوست داری بگو منم گفتم نه شما بودین چیکار میکردین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم این مسیر روشن تر و درست تری هست

میترسم قبول نشم خیلی وقته باهم قطع ارتباطیم بابام الکی گفته دخترم پرستاری میخونه ازدواج نمیکنه میگه باید تلاشت کنی 

ولی من کم درس میخونم

کلا دوست ندارم ازدواج کنم 

میترسم قبول نشم خیلی وقته باهم قطع ارتباطیم بابام الکی گفته دخترم پرستاری میخونه ازدواج نمیکنه میگه ...

خب اینکه اشکالی نداره عزیزم

همه که قرار نیست ازدواج کنن.

خانواده عموت هم خیال خام کردن پیش خودشون.

طلاق گرفته با یه بچه کوچیک!

چه اعتماد به نفسی!

خب اینکه اشکالی نداره عزیزم همه که قرار نیست ازدواج کنن. خانواده عموت هم خیال خام کردن پیش خودش ...

زن اولشم فامیله 

حالا گفته پسرم چندتا خونه داره فلان ولی باز این بچه بزرگ میشه تو زندگی تاثیر داره 

زن اولشم فامیله  حالا گفته پسرم چندتا خونه داره فلان ولی باز این بچه بزرگ میشه تو زندگی تاثیر ...

قبل از تمام اینها یه سری واقعیت هست که باید بهش توجه کنی.

1 شما خودت تو رابطه ای

2 اصلا قصد ازدواج نداری

3 اهداف دیگه ای داری

قبل از تمام اینها یه سری واقعیت هست که باید بهش توجه کنی. 1 شما خودت تو رابطه ای 2 اصلا قصد ازدواج ...

همین خودم تو رابطه طولانیم و اصلا ولمم نمیکنه من باید حداقل 2سال بگذره کات کنم که بتونم به کسی فک کنم 

من مشکلم اینه درس کم میخونم