2777
2789
برای بازگشت سوره یوسف بخون ی بند و ۷ بار گره بزن ۳۳۳ مرتبه الله الصمد اره ان‌شاءالله برمیگردونه ذکر ...

چشم عزیزم دست گلت درد نکنه مهم نیست که حالا هر گره رو کی بدم بین خوندن یا وقتی خوندم تموم شد ؟

عزیزم ما بشدت اوضاع مالی مون داغون شده یه زمین هم برا فروش گذاشتیم نمیره چیکار کنیم ؟یه دنیا ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکان داره از کم توجهی هم باشه عزیزم مراحمی 

پس علاقش بهم کم نشده ؟ 😊

ممنونم جواب دادید 🙏

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
عزیزم نمیتونی حدس بزنی تقریبا چن ماه دیگه باردار میشم؟ طبیعی یا با دارو؟

فدات شم من حس ششم نیستم همینجور چیزی ک حس کردمو گفتم🥰من تا الان کسی رو سرکار نزاشتم

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

عزیز حواهشن برای پسر منم بگو کی زبون باز میکنه آیا چیزی که من میخوام ته قلبم راضی باشه میشه ؟یا نمیت ...

بهش تخم کفتر بدید عزیزم سوره لقمان بخون گلم براش و نذر سیب و نمک کن تاپیک حاجت رواییم گفتم ذکر یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه خبر خوبشو بده بهم خوشحال میشم عزیزم همونی میشه ک میخوای ب شرط اینکه عمل حلال حرامتو بجا بیاری عزیزم نماز اول وقت بخون 

عزیزم، میشه لطفا برا منم بگی؟! کی دوباره همو می‌بینیم؟ و اینکه خودش برمی‌‌گرده؟ این روزا دلتنگم هست ...

تا اخر ماه ان‌شاءالله اره دلتنگی برگشت هم داره ان‌شاءالله سوره یوسف و یس بخون هدیه کن ب باب الحوائج ع