2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورش قراره😂

تلفظ دقیق دیت چطوریه؟ دی تِ یا deet ؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
بچه پولدارن؟خونه میتونه رهن کنه اخه با ۲۰ سال سن.یا عروسی بگیره

ن وضع مالیشون بد نیس ولی جوری نیس ک خودش بشینه و باباش خرجشو بده خودش هم سر مار ميره کم پیش میاد یه روز بیکار باشه اهل رفیق بازی و عرق اینا هم نیس 

چجوری دقیقا تو شهر ب این کوچکی ک میگی با همسایه دوست شدی لاقل به ی غریبه اوکی میشدی

آخه بیشتریا آشنا هستن 

چون همسایه بود و می‌شناختم اعتماد کردم خانوادمم خیلی قبولش دارن ولی ب عنوان یه پسر همسایه سر ب زیر،، 

نمیدونن رل منه 

کاش یکی بیاد ب من بگه چجوری قانعش کنم  زبونم مو درآورده از بس بهش گفتم آبرومون میره اونم گوش ن ...

مادرش رو قانع کنه.  تا پا پیش بگذارند وقتی اینقدر دلش می خواد. تا کمی رفت و آمد کنید و نامزد کنید...  دو سه سال می گذره. 

مخصوصا که دوستاش چشم و گوشش را بااز کردند.  

اکس کسیه ک قبلن باهاش تو رابطه بودی  رل ینی دوستی دو جنس مخالف باهم  کراش ینی کسی ازش خو ...

آمون نگه دار تو باد فرزندم ما را گمراهی و جهالت درآوردی حال بگو ببینم ب شوی خود چ بگوییم ک همرنگ شما جوانان شویم