2777
2789
چرا ب من ی نفر گف سه بار؟خاک تو سرش

نه عزیزم تعداد خاصی نداره.البته بعضیا میگن اگه کسی مشکل دار باشه و چندبار انجام داده و نشده دیگه وقت و هزینش ذو تلف نکنه بره ای وی اف.ولی اگه کسی دلش بخواد و هرتعدادی بخواد میتونه ای یو ای.

چون ای یو ای برای زن یه جور اقدام طبیعی هست.فقط اسپرمه که پاکسازیش میکنن و با سرنگ انتقالش میدن.

کل مراحلش برای زن طبیعیه و اقدام طبیعی هم تعداد نداره.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تعداد خاصی نداره.البته بعضیا میگن اگه کسی مشکل دار باشه و چندبار انجام داده و نشده دیگه وقت ...

سلام خوبی؟من امروز سر درد و حالت تهوع دارم سرمم گیج میره ولی گر گرفتگی ندارم ب جاش دست و پام یخه

سلام خوبی؟من امروز سر درد و حالت تهوع دارم سرمم گیج میره ولی گر گرفتگی ندارم ب جاش دست و پام یخه

سلام عزیزم.انشالله خیره. ولی برای شروع علایم زوده هنوز ۱ هفته شده تازه.یعنی از الان علایم داری؟شاید دوقلو داری که اینقدر زود داره خودشو نشون میده

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
سلام عزیزم.انشالله خیره. ولی برای شروع علایم زوده هنوز ۱ هفته شده تازه.یعنی از الان علایم داری؟شاید ...

فک نکنم از علائم بارداری باشه احتمالا سرمایی چیزی خوردم چون اینقد گرمم بود و اینقد عرق کردم امروزم همش خاب بودم

سلام خانوما

منم امروز روز چهارمه که ای یو ای کردم

ببخشید من یه سوال داشتم شما بعد زدن امپول اچ سی جی ترشح تخمکگذاری داشتین؟!

من دوروز قبل امپول ترشح داشتم ولی بعد امپول اصلا ترشح نداشتم بنظرتون یعنی تخمک هام زودتر از امپول ازاد شده یا کلا نشده؟!

این برام سواله

سلام خانوما منم امروز روز چهارمه که ای یو ای کردم ببخشید من یه سوال داشتم شما بعد زدن امپول اچ سی ...

من داشتم البته من از کیت تخمک گذاری استفاده کردم 

فک نکنم از علائم بارداری باشه احتمالا سرمایی چیزی خوردم چون اینقد گرمم بود و اینقد عرق کردم امروزم ه ...

مواظب باش سرما نخوری.چون الان یکم سخته ادم.دارو یا درمان خونگی و گرم نگه داشتن و داغی خوردن و اینا نمیشه

وایی من هیچی نداشتم اصلا نگرانم که نتیجه نده روز چندمته جانم؟!

نگران نباش همون آمپولی ک میزنی تخمک آزاد میکنه نتیجه میده انشالله عزیزم 

من امروز رفتم تو ۸ روز 

مواظب باش سرما نخوری.چون الان یکم سخته ادم.دارو یا درمان خونگی و گرم نگه داشتن و داغی خوردن و اینا ن ...

وای اگه حالم رو بدونی سررررردم میشد گرمم میشد عرررق میکردم چ جور 

وای اگه حالم رو بدونی سررررردم میشد گرمم میشد عرررق میکردم چ جور 

الان چطوری؟خوبی؟بهتری؟

الان چطوری؟خوبی؟بهتری؟

سلام عزیزم تو خوبی؟؟

من یکم خوبم دوباره بد میشم معدم بهم ریخته حالم تهوعه

سرم درد میکنه گیج میره

سرن یهو داغ میشه دست و پام یخ میشن

مث ویروسیا شدم همین الان وقتش بودا

نگران نباش همون آمپولی ک میزنی تخمک آزاد میکنه نتیجه میده انشالله عزیزم  من امروز رفتم تو ۸ رو ...

ممنون جانم

انشالله شمام نتیجه‌ی مثبت بگیری

منم امروز روز پنجمه

علائم چیا داری؟