f_r706 مدیر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 عنوان آی یو آی | مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 103 پست سلام خانوما کسی هست آی یو آی انجام داده باشه؟ 1402/09/13 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
f_r706 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 شما سه شنبه میشه ۲ هفته؟ علایم یا حس خاصی داری الان عاره سه شنبه دقیقا میشه دو هفتهمن هفتم آی یو آی کردم فقط زیر دلم یکم سفته انگار ورم داره
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4817 منم هیچی فقط زیر دلم یکم سفته انگا من ۴ شب رابطه داشتم دیگ جر خوردم 😆 من که هیچی کلا انگار ای یو ای نکردم.حس خاصی ندارم الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
f_r706 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 انشالله ایندفعه مثبتی ایشالا با هم مثبت باشیم تنهایی حال نمیده😍
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4817 عاره سه شنبه دقیقا میشه دو هفته من هفتم آی یو آی کردم فقط زیر دلم یکم سفته انگار ورم داره&nb ... خب پس دو روز اختلافمونه الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
f_r706 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 من که هیچی کلا انگار ای یو ای نکردم.حس خاصی ندارم خب طبیعیه هنوز وقت داری اولین باره آی یو آی انجام میدی؟
f_r706 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 خب پس دو روز اختلافمونه پس تو چ جوری میگی ۵ روزه
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4817 ایشالا با هم مثبت باشیم تنهایی حال نمیده😍 انشاللهالبته من بیشتر از مثبت شدن موندنش برام مهمهچون سقط مکررماینقدر دلم میخواد دوقلو بیارم دختر و پسر دیگه اسم بارداری نیارم الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
f_r706 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 من که هیچی کلا انگار ای یو ای نکردم.حس خاصی ندارم من ماه قبلی گر گرفتگی داشتم تکرر ادرار داشتم حالت تهوع داشتم آخرشم پریود شدم پس زیاد سخت نگیر
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4817 پس تو چ جوری میگی ۵ روزه پنج شنبه هم حساب کردمروز ای یو ایشما استراحت داری؟ الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4817 من ماه قبلی گر گرفتگی داشتم تکرر ادرار داشتم حالت تهوع داشتم آخرشم پریود شدم پس زیاد سخت نگیر ارهه بسپاریم به خدا بهتره.ما تلاشمون کردیم ببینیم نتیجش رو چی میشه الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
f_r706 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 پنج شنبه هم حساب کردم روز ای یو ای شما استراحت داری؟ ن بابا من تازه از فردا باشگاه هم میخام برم ب زندگی نرمالم ادامه میدم اگ مثبت بود بعد ی فکری براش میکنم😄
f_r706 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 ن بابا من تازه از فردا باشگاه هم میخام برم ب زندگی نرمالم ادامه میدم اگ مثبت بود بعد ی فکری براش میک ... میگم سه بار آی یو آی انجام میدن من فک کنم فقط ی بار دیگ بتونم انجام بدم
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4817 ن بابا من تازه از فردا باشگاه هم میخام برم ب زندگی نرمالم ادامه میدم اگ مثبت بود بعد ی فکری براش میک ... واای نکن دختر باشگاه چی بود.ورزش و بپر بپر و کار سنگین نکن.زندگی عادی و روزانه داشته باش ولی سنگین نه الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4817 میگم سه بار آی یو آی انجام میدن من فک کنم فقط ی بار دیگ بتونم انجام بدم کی گفته ۳ تا؟ای یو ای مگه تعداد داره؟هرچقدر دوست داری انجام بده الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
f_r706 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 109 واای نکن دختر باشگاه چی بود.ورزش و بپر بپر و کار سنگین نکن.زندگی عادی و روزانه داشته باش ولی سنگین ن ... چشم😆