2777
2789
منم هیچی فقط زیر دلم یکم سفته انگا  من ۴ شب رابطه داشتم دیگ جر خوردم 😆

من که هیچی 

کلا انگار ای یو ای نکردم.حس خاصی ندارم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره سه شنبه دقیقا میشه دو هفته من هفتم آی یو آی کردم  فقط زیر دلم یکم سفته انگار ورم داره&nb ...

خب پس دو روز اختلافمونه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
ایشالا با هم مثبت باشیم تنهایی حال نمیده😍

انشالله

البته من بیشتر از مثبت شدن موندنش برام مهمه

چون سقط مکررم

اینقدر دلم میخواد دوقلو بیارم دختر و پسر دیگه اسم بارداری نیارم

پس تو چ جوری میگی ۵ روزه 

پنج شنبه هم حساب کردم

روز ای یو ای

شما استراحت داری؟

من ماه قبلی گر گرفتگی داشتم تکرر ادرار داشتم حالت تهوع داشتم آخرشم پریود شدم پس زیاد سخت نگیر

ارهه بسپاریم به خدا بهتره.ما تلاشمون کردیم ببینیم نتیجش رو چی میشه

پنج شنبه هم حساب کردم روز ای یو ای شما استراحت داری؟

ن بابا من تازه از فردا باشگاه هم میخام برم ب زندگی نرمالم ادامه میدم اگ مثبت بود بعد ی فکری براش میکنم😄

ن بابا من تازه از فردا باشگاه هم میخام برم ب زندگی نرمالم ادامه میدم اگ مثبت بود بعد ی فکری براش میک ...

میگم سه بار آی یو آی انجام میدن من فک کنم فقط ی بار دیگ بتونم انجام بدم 

ن بابا من تازه از فردا باشگاه هم میخام برم ب زندگی نرمالم ادامه میدم اگ مثبت بود بعد ی فکری براش میک ...

واای نکن دختر باشگاه چی بود.ورزش و بپر بپر و کار سنگین نکن.زندگی عادی و روزانه داشته باش ولی سنگین نه

میگم سه بار آی یو آی انجام میدن من فک کنم فقط ی بار دیگ بتونم انجام بدم 

کی گفته ۳ تا؟ای یو ای مگه تعداد داره؟هرچقدر دوست داری انجام بده