2777
2789
منم ۶ رووووزه

پس باهمیم 

خبر بده از خودت حتما

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آمپول دور ناف نزدم ک

منم دور ناف زدم.سینال اف

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
نه متاسفانه صبر داشته باش  ۱۴ روز بعد اگه پریود نشدیی آزمایش بده انشالله بارداری

چشم عاخه یکی نکشته بود ۹ روز بعد از آی یو آی بی بی چک زده مثبت شده😐

اگه ب فرض اسپرم همسر خیلی خوب نباشه،اسپرم های خوب رو جدا میکنن موقع تزریق اسپرم؟؟

بله.جدا میکنن و خوب هاشو تزریق میکنن

عزیزم اصلا نگران نباش اینقددددر همه چیز پیشرفت کرده ک واقعا بچه دار شدن آب خوردنه فقط زمان میبره

ممنونم عزیزم

خدا کنه

الان دوماهه میخوام برم جور نمیشه

سری قبل کرونا گرفتم این سری آنفولانزا 

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
اگه ب فرض اسپرم همسر خیلی خوب نباشه،اسپرم های خوب رو جدا میکنن موقع تزریق اسپرم؟؟

بله اسپرم های خوبا میشورن جدا میکنن تقویت میکنن تزریق میکنن اصلا درد هم نداره

عزیزم هزینه‌ش چقدر شد؟

برای من با دارو و ویزیت و سونو ۳۲۰۰ یا۳۳۰۰ همین حدودا شد

چششم تو هم ب من خبر بده انشالله خوش خبر باشی خیلی خوبه ک هسی😆

حتما عزیزم.ممکنه تاپیکتو گم کنم تگم کن 🥰😘 اره وقتی دونفر باهمن حس بهتری داره منم ذوق کردم دیدمت😁

من ک همه ازمایشا و سونو و پاپ اسمیر و عکس رنگی و... همه چیم خوب بوده. فولی ۲۰ هم داشتم. ولی همسرم اص ...

نمیدونم چرا انقد لجبازی میکنن

همسر من ۳ ماه باید قرص می‌خورد دور از جون انگار هرشب بهش سم میدی انقدر غر میزد تا دوتا کپسول بخوره آخرم هیچ تاثیری نداشت

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
من ک همه ازمایشا و سونو و پاپ اسمیر و عکس رنگی و... همه چیم خوب بوده. فولی ۲۰ هم داشتم. ولی همسرم اص ...

برعکس شوهر من اذیت نکرد حتی تو آزمایشگاه گفتم اگر میخاین میتونین برین تو اتاق و بیاین من نرفتم شوهرم رفت تو دسشویی و اومد😆