2821
2789
عنوان

کمک اومدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد رفتی. کجاش افتادی

سلام عزیزم اره رفتم قسمت الکترونیک خوبه کارمون سنگین نیس تادوماه اموزشی محسوب میشیم

من شیفت چرخشیم

و تنهاسختیش ۸ساعت سرپایی تایم صبحانه ناهار ی ربع صبحانه ۸ونیم تا ی ربع ب ۹ ناهار بیس دقیقه ب ۱۲تا۱

خدایی درکل کارخوبیه یکم بعضی بچه هاش باهم بدرفتاری میکنن محیط خوبیه امنیت داره.پیشنهادمیدم برو یکم کمردرد و پادردمیاره اما قابل تحمل

خدایاشکرت...❤️

سلام عزیزم اره رفتم قسمت الکترونیک خوبه کارمون سنگین نیس تادوماه اموزشی محسوب میشیم من شیفت چرخشیم ...

عزیزم من رفتم تسویه کردم تو روبیکا خیلی راجبه کروز ازم میپرسیدی باهم حرف زدیم راجبش. چجوری شد افتادی الکترونیک خودت خاستی شیفت هاتو؟ درکل بهترین جای کروزه اونجالباساشونم سفیده اگه بدونم منم میندازن اونجا برمیگردم اما شانس ندارم میندازن دسته سیم

باش اصن حق باتوعه👏
عزیزم من رفتم تسویه کردم تو روبیکا خیلی راجبه کروز ازم میپرسیدی باهم حرف زدیم راجبش. چجوری شد افتادی ...

وای وای دسته سیم یاقران همه مینالیدن گفتن سخت خیلی..عه تویی من نشناختم ازبس باهمه بچه هاچت کردم

من روزاول ک رفتم گفتن فقط چرخشی داریم منم زدم و شانسمون خدابهمون نگاه کرد افتادیم این قسمت

خدایاشکرت...❤️

خداروشکرموفق باشی. اذیتت کردن حتما به سرپرستت بگو

حتماعزیزدلم..ببین بنظرت روز زن ب ماهاچیزی میدن بعضیامیگن ب اموزشی نمیدن بعضیا میگن میدن..

بعد روکارت حقوق میریزن یا بن کارت

خدایاشکرت...❤️