2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به تو درست گفتن؟

عزیزم آینده را گفتن‌ ولی هنوز اتفاق نیفتاده ولی با مشخصات میگن تعجب کردم آرام 7127 و pluviophile و مهسا گلی مشخصات خودم و کاربرها را درست میگفتند آینده ام را هم دقیق گفتند نمی دونم اتفاق بیفته یا نه،جالب بود آینده را دقیق میگفتند  

سلام عزیزم حس ششم این چند نفر خوبه تگ می کنم ازشون بپرسی @aram7127      @pluviophil ...

جانم ...

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
عزیزم میشه بگی حالم کی خوب میشه  در اینده چکاره میشم

فک میکنم معلم یا استاد یا یه چیز این مدلی

حالت خوب میشه اما خودت نمیخوای

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
خودم که میخوام خوب شم 

خودت میخوای ولی یه مانعی هست که خودتم توش دخیلی البته که یکی دیگه هم باعث این حالته