2777
2789
عنوان

کاااات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 49 پست
اینقدر ادای عاشقی درمیورد ولی متأسفانه موفق نبود تو نقشش 

عزیزم رابطه جنسی ی چیزی ک باید دوطرف باشه حتی توازدواج و اینکه اون اقا شما برا رابطه فقط میخواستن و بعد ها ک ب هدفشون رسیدن ولت میکردن متاسفم ک ناراحتی اما خوشحالم ک عشق و رابطه جنسی با مرد هوس باز تجربه نکردی👏👏ببین عشق رابطه جنسی چیزی ک نباید باهوس تجربش کنی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

دوست پسر رفیقمم دو هفته پیش اینطوری باهاش کات کرد

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ حیف که اینجا نمیشه یه سری حرفا رو گفت.هر چی از دهنت در میومد بهش میگفتی بعدم بلاکش میکردی.چندو ...

دوماه

ماه اول ی روز گفت دوست داری سبا تو بغلم بخوابی اصن موندممممم

واقعا چرا پسرا اینقدر نامرد شدن چرا اینچیزا اینقدر عادی سازی شده؟؟

عزیزم ازت خواهش میکنم  با همسن و سال خودت دوست شو ، مرد سی ساله فقط قصد سواستفاده میتونه از یه دختر ۱۸ ساله داشته باشه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

عزیزم رابطه جنسی ی چیزی ک باید دوطرف باشه حتی توازدواج و اینکه اون اقا شما برا رابطه فقط میخواستن و ...

بله دقیقااااا 

یعنی باورت نمیشه اصلا از طرز برخوردش داد میزد هدفش چیه من میگفتم شاید اخلاقش اینجوریه 

یعنی تو این دوماه از خودش هیچی نمی‌گفت از خونوادش نمی‌گفت از هیچییییی من نمیدونستم ماشین داره یا ن در این حد 

حالا هرچی  نه این انتظار کامل داشت می‌گفت من تورو زنم حساب میکنم  گفتم باشه حتما

مگفتی هرکسی منو زن خودش بخواد بکنه ، باید بیاد خواستگاری،  واسم عروسی بگیره،  هزارتا کار دیگه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من دیگه دستمو داغ کردم وارد رابطه بشم😂

اصلا قلبم ریخت سناتون و دیدم 

از همون اول حرفای باز و بد میزد یا نه . اصلا حرف ازدواج هم زده بود یا هدفش فقط دوستی بود

همون اول گفت من آدم ی روز دو روز نیستم قصدم جدیه ولی الان شرایطش ندارم ی بارم که تو رابطه بودیم گفت ی روز بشینم از بعدها حرف بزنیم و دیگه چیزی نگفت 

واقعا چرا اینجوری شدن لعنت بهشون 

چون اکثر پسرا یکی دارن و بقیه براهوس سرگرمی میخوان مواظب باش گیر نیوفتی ک ضربش بخوری بیشتر دخترام بزا پسر تن ب مشروب سیگار هرکاری میدن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
2790
2778
2791
2779
2792