2777
2789

خونه تنهام خوابم نمیبره اومدم بالاخره اینجا 

هرچیم میگردم یه تاپیک درست حسابی پیدا نمیشه 😔😂

💚-زنان‌نیمی‌از‌جهان‌را‌تشکیل‌میدهند‌،و نیمی‌دیگر‌ را‌ زندگی‌میبخشند.            حآمی‌حیوانات🐾)
سر یه زنه و منم حس خوبی ندارم به این کارمندش فقط خاستم ک عذرش بخاد ولی همش بهونه میاره

خب اگر اینه درسته اگه واقعا خوب نیست به خاطر زنش یک کار کوچیک باید انجام بده تا تو هم حس بد از ذهنت بره 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقطه  ضعف نشون دادی پس.

میگم حقی نداره به تو بگه اقا مهدی تو فامیلی داری باید بگه آقای مجد نکه اقا مهدی نیستن انقد راحته یعنی با تو

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یه دهنی ازش صاف کنم وقتی برم میفهمه چه اشتباهی کرد😊

با رفتن چیزی درست نمیشه که بدترم میشه بمون و درستش کن چون هر چی اطرافیان بیشتر بدونن از زندگیت کار خراب تر میشه هر کی یه نظری میده اونموقه دیگه سخته درست کردنش

چون میگذرد غمی نیس 🤗
خب اگر اینه درسته اگه واقعا خوب نیست به خاطر زنش یک کار کوچیک باید انجام بده تا تو هم حس بد از ذهنت ...

من بخدا عقب مونده یا کوته فکر نیستم ک بگم نه زن نباید باهاش کار کنه ولی با این زن دلم صاف نمیشه چطور با قبلی مشکل نداشتم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

با رفتن چیزی درست نمیشه که بدترم میشه بمون و درستش کن چون هر چی اطرافیان بیشتر بدونن از زندگیت کار خ ...

با زبون داد بیداد هرچی گفتم نفهمید بارها گفتم مهدی جان این زن با حرف زدنش منو میسوزونه بهش بگو هیچ رقمه من زنگ میزنم مغازه جواب نده انگار زنیکه بدتر کرد

ببخشیدا پس اون زنه معلومه خارش داره 

منم از سرشب خودمو کشتم  اینو بهش بفهمونم ولی میکه بزار کنار حسادت زنانه رو اون بدبخت نیاز داره ب اینکار میدونی چیه از دوست داشتن زیاد اینجوری حساسم ولی اون زنم خیلی مشکوکه من الکی گیر نمیدم ب کسی حسم هیچ وقت اشتباه نکرده

من بخدا عقب مونده یا کوته فکر نیستم ک بگم نه زن نباید باهاش کار کنه ولی با این زن دلم صاف نمیشه چطور ...

من که درکت میکنم 

ما خانوما اکثرا  وقتی یه حس بد از هم جنسمون میگیریم اشتباه نیست 

چون بعضیا واقعا زندگی خراب کنن

💚-زنان‌نیمی‌از‌جهان‌را‌تشکیل‌میدهند‌،و نیمی‌دیگر‌ را‌ زندگی‌میبخشند.            حآمی‌حیوانات🐾)
من بخدا عقب مونده یا کوته فکر نیستم ک بگم نه زن نباید باهاش کار کنه ولی با این زن دلم صاف نمیشه چطور ...

نه عزیزم این چه حرفیه حق داری هر زنی باشه یک چیزی ببینه حس بدی پیدا میکنه برای زندگیته خیلی هم عاقلی که اینطوری هستی

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منم از سرشب خودمو کشتم  اینو بهش بفهمونم ولی میکه بزار کنار حسادت زنانه رو اون بدبخت نیاز داره ...

اخ که مثل منی حس منم خییییلی قویه و همیشه عذاب میکشم و همش از دوس داشتن زیادیه ولی خب زیادی حساسیت نشون نده ولی بیخیالشم نشو نامحسوس مراقب باش

چون میگذرد غمی نیس 🤗
من که درکت میکنم  ما خانوما اکثرا  وقتی یه حس بد از هم جنسمون میگیریم اشتباه نیست  ...

دیگه نمیدونم چیکار کنم بخدا