2777
2789
عنوان

اداره های ایران

123 بازدید | 14 پست

می‌خوام توی برخی موارد لنگ نزنم اگر کار اداری داشتم توش گرگ باشم سریع بفهمم چه خبره. چطوری میتونم توی ماجرای اداره های ایران حرفه ای تر بشم ؟ یعنی زیاد باید. بین اداره جان در ارتباط باشم یا به مرور دستم میاد ؟ 

چون الان خیلی از کار هارو آنلاین میشه انجام داد ولی می‌خوام گرگ اداره ها بشم اصلا کم نیارم میدونم نمیشه ولی باز می‌خوام تا اونجایی که میتونم بدونم که به طور مثال وقتی به فلان چیز برخوردم بدونم سر و کارم با این اداره جان هستش مثلاً اداره ثبت یا دفترخانه ها یا....

گرگ شی چی بت میرسع؟ گوگل هس میتونی سرچ کنی

عزیزم تو کار های ما که خرید و فروش املاک هست زیاد این موضوعات پیش میاد که اگر شما کارت رو بلد نباشی سرت کلاه بره بابت همین این موضوع رو عرض کردم و به شما بی احترامی‌ای انجام نشد که اینطور برخورد می کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب؟؟؟گرگ بشی چی میشه؟؟؟کادا همیشه درست میشه؟?پرونوه مالیاتی داشته باشی و هر سال بری اداره مالیات بدون شک توو این کار خبره میشه و تبصره ها دستت میاو 

کارگر داشته باشی بیمه کنی و بری و بیای هم همینطور زیر و بم چیزا دستت میاد 

پاسگاه و دادگاه هم خدا نکنه بری ولی وکیل همه چیو توضبح میده 

دکترهم که اصلا همیشه بگو خدایا هیچ وقت نیاز به گرگ بودن نباشه 

خب؟؟؟گرگ بشی چی میشه؟؟؟کادا همیشه درست میشه؟?پرونوه مالیاتی داشته باشی و هر سال بری اداره مالیات بدو ...

دیگه فک نکنم در طول روز بیشتر از اینا رو بری 

فقط یه بانک میمونه هم که قوانینش خیلی راحته با یه بار دست چک و وام گرفتن خودت یه پا رییس میشی

خب؟؟؟گرگ بشی چی میشه؟؟؟کادا همیشه درست میشه؟?پرونوه مالیاتی داشته باشی و هر سال بری اداره مالیات بدو ...

بیمه، اداره جات مرتبط با املاک و مستغلات، شهرداری رو بلدم ولی کار های مالیاتی رو وارد نبودم که فرمودید 

به هرحال ممنون. گاهی اوقات اینارو صرف تفریح انجام میدم 

دیگه فک نکنم در طول روز بیشتر از اینا رو بری  فقط یه بانک میمونه هم که قوانینش خیلی راحته با ی ...

وکیل خوب رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ وکلایی که نو پا باشن و دل به کار بدن ؟ چون توی دایره ارتباطاتم همچین افرادی وجود نداره

ما وام گرفتیم  دست چک داشتیم پرونده مالیاتی داشتیم  کارگر هم داشتیم  گرگ این کارا ...

بله میدونم ولی فردا زمانی خدایی نکرده اتفاقی هم پیش بیاد از ندونستنش عیب نیست

وکیل خوب رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ وکلایی که نو پا باشن و دل به کار بدن ؟ چون توی دایره ارتباطاتم ...

پسر خالم وکیل بود 

تصادف کرد فوت شد 

عجیب قوانین رو بلد بود کل ایران بش زنگ میزدن جواب همه رو بلد بود بده

توو هیچ پرونده ای شکست نخورد 

حتی پرونده ی نجات ۱۲ نفر از اعدام

بله میدونم ولی فردا زمانی خدایی نکرده اتفاقی هم پیش بیاد از ندونستنش عیب نیست

کلا باید سعی کنی توو کارای اینطوری سری بری جلو انجامشون بدی 

اشنا پیدا کنی کم کم،هر نکته رو از یکی بپرسی 

همه اطلاعاتت جمع میشه حتی از رییس اداره هم بیشتر بلد میشی