2777
2789
عنوان

ده کیلو توی سه ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 211 پست
من میخوام بعد کلی تحقیق معجون بو علی رو امتحان کنم ببینم چی ب سر خودم میارم😅

بنظرم نخور 

از پودر اپلم خیلی تعریف میکردن اینجا فقط پنج روز خوردم ولی پدر بدنم در اومده

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجوری وزن اضافه کردم 

باشگاه بدنسازی سه روز درهفته، قرص سیپروهپتادین روزی یه عدد بمدت سه هفته شیرمحلی پرچرب روزی سه لیوان یبارش میانوعده با پودرجوانه گندم وعسل یبارش با پودر سنجد

میانوعده سیب زمینی سرخ شده 

کلا اشتهات باید باز شه که زیاد بخوری

بچها سرخود از عطاری خرید نکنین یا دکتر یا باشگاه یا طبیعی اصلا قرص مکمل نخورین پودر و قرص معده رو خر ...

قرص شیکوریدین از داروخونه بگیر بخور برا اشتها خوبه گیاهی ولی من میخورم حس میکنم تو گلوم گیر میکنه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

چه قرصی  منم پودر اپل از عطاری خریدم فقط پنج روز خوردم ولی هنوز که هنوزه درگیر عوارضشم

قرص سوپر  فت فیس عکس گندم روشه اصلا عوارض نداره چون گیاهیه تو دهنت بزاری مث بقیه قرصا نیس که حالت بد شه بخوایی سریع بخوری من خوردم اشتهام واقعا زیاد شد ۱ ساعت قبل صبونه یکی یه ساعتم قبل شام یکی در کل روزی دوتا جوری گرسنت میکنه غذا میخوری که نگو من خودم پلو دو تا بشقاب میخوردم الان یه هفتس نمیخورم میترسم زیادی چاق شم 

من اینجوری وزن اضافه کردم  باشگاه بدنسازی سه روز درهفته، قرص سیپروهپتادین روزی یه عدد بمدت سه ...

طول روز فقط همینارو میخوردی ؟ یا بیشتر

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏