من میخوام بعد کلی تحقیق معجون بو علی رو امتحان کنم ببینم چی ب سر خودم میارم😅
بنظرم نخور
از پودر اپلم خیلی تعریف میکردن اینجا فقط پنج روز خوردم ولی پدر بدنم در اومده
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
باشگاه بدنسازی سه روز درهفته، قرص سیپروهپتادین روزی یه عدد بمدت سه هفته شیرمحلی پرچرب روزی سه لیوان یبارش میانوعده با پودرجوانه گندم وعسل یبارش با پودر سنجد
چه قرصی منم پودر اپل از عطاری خریدم فقط پنج روز خوردم ولی هنوز که هنوزه درگیر عوارضشم
قرص سوپر فت فیس عکس گندم روشه اصلا عوارض نداره چون گیاهیه تو دهنت بزاری مث بقیه قرصا نیس که حالت بد شه بخوایی سریع بخوری من خوردم اشتهام واقعا زیاد شد ۱ ساعت قبل صبونه یکی یه ساعتم قبل شام یکی در کل روزی دوتا جوری گرسنت میکنه غذا میخوری که نگو من خودم پلو دو تا بشقاب میخوردم الان یه هفتس نمیخورم میترسم زیادی چاق شم
خوردن دلستر ...من بعد زایمان با اینکه هیچ اضافه وزنی تو بارداری نداشتم تو شیردهی تو سه ماه ۱۵ کیلو اضافه کردم ...فقط عطش دلستر داشتم ...از این شیشه ای ها