2777
2789
عنوان

بی ب چک عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم یک ساله ی بارم بارداری پوچ داشتم

انشالله خدا اینو صحیح و سالم بزاره تو بغلت❤

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

سلام عزیزم قطعا مثبته چون هاله اش کاملا مشخصه مبارکت باشه 

فقط تو تاپیک‌هات متوجه شدم همسرت تحرک اسپرمش ۳۱ بوده واسه شوهر من ۳۰ هست دکترم بهش ال کارنیتین،ویتامین ها و سلنیوم داده همسر شما چند ماه دارو میخورد تا بارداری اتفاق افتاد؟چون همسر من سه ماهه میخوره ولی هنوز باردار نشدم البته خودمم تنبلی دارم سابقه دوتا بارداری پوچ داشتم،چیزای گیاهی هم به همسرت میدادی؟ 

سلام عزیزم قطعا مثبته چون هاله اش کاملا مشخصه مبارکت باشه  فقط تو تاپیک‌هات متوجه شدم همسرت تح ...

مرسی گلم ایشالا قسمت خودت والا یه هفته قرص خورد همین ویتامین ها و ال کارنیتین و اسیدفولیک خورد ولی من هنوز اطمینان ندارم که این بارداری سالم باشه ....قهوه تلخ قبل از اقدام بده شوهرت بخوره و عرق کاسنی هرروز ....تخم مرغ زیاد بخورید عسل هم خوبه گوشت و اینا و حبوبات 

مامان یه دخمل گوگولی
مرسی گلم ایشالا قسمت خودت والا یه هفته قرص خورد همین ویتامین ها و ال کارنیتین و اسیدفولیک خورد ولی م ...

نه عزیزم نگران نکن خودتو 

ببین من سابقه ی بارداری پوچ داشتم خب که بخاطر مشکل همسرم بود اون زمان پیگیری نکردم نفهمیدم باز باردار شدم همچی هم عالی بود یهو ضربان قلب جنینم ایست کرد هنوز اینجا هم از مشکل شوهرم بی خبر بودم یعنی منظورم اینه با همین اسپرم ضعیف باردار شدم و بارداریمم سالم بود فقط بخاطر غلظت خون خودم جنینم ایست قلبی کرد بعد از سقط دوم که ازمایش دادیم جفتمون تازه فهمیدم شوهرم مشکل داره،اینکه یه بار این اتفاق واست افتاده دلیل نمیشه بازم اونطوری بشه ،همش تو این دوره شوهرت ده روز قرص خورد؟احتمالا قبل از قرص خوردن ها لقاح صورت گرفته  

نه عزیزم نگران نکن خودتو  ببین من سابقه ی بارداری پوچ داشتم خب که بخاطر مشکل همسرم بود اون زما ...

ممنون اخی ناراحت شدم انشاالله باردار میشی و بغلش میگیری ب سلامتی ...نه قبل از اقدام قرص خورد هنوزم داره میخوره 

مامان یه دخمل گوگولی