2777
2789
عنوان

داستان یوسف پیامبر واقعیه؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5013 بازدید | 91 پست
من به شخصه اصلا با عقلم جور در نمیاد ک اتیش گلستان بشه یا یکی بره تو دهن نهنگ یا دریا نصف بشه یا ماه ...

عزیز پس شما به قران اعتقاد نداری 

کسی هم که به قران اعتقاد نداره جای هیچ بحثی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به شخصه اصلا با عقلم جور در نمیاد ک اتیش گلستان بشه یا یکی بره تو دهن نهنگ یا دریا نصف بشه یا ماه ...

چون قرن ها دیگ چنین معجزاتی نیومده 

همه مردم عادی زندگی میکنن برا همون معجزات اون زمان الان براتون عجیبه

خب معجزه یعنی همین دیگه ، خرق عادت، یعنی چیز غیر معمول ،

چرا الان اتفاق نمی افته هیچجا  چرا الان اتفاقا خیلی دلایل بیشتر هست ک اتفاق بیفته 

🔴اکانت قبلی بخاطر مشکلات امنیتی پاک شد🔴دختری از جنس پروانه🧚‍♀

من ب شخصه فکر میکنم الان دیگه حتی پیامبری هم میومد کسی قبول نمیکرد، 

حالا اینایی ک مردن و زنده شدن و از اون دنیا خبرایی اوردن ، بهترین راه اگاه کردن مردمه  

زندگی پس از زندگی واقعا لازمه زندگی من بود ک ایمانم برگرده 

حالت خوبه معجزه یعنی چیزی ک همه ببیننو ایمان بیارن اینو ک فقط شیعه ها بهش اعتقاد دارن 😑

پس اینهمه شیعه چطور ب وجود مبارکشون ایمان دارن؟؟

پس خدا هم دیده نمیشه چرا بهش ایمان داری؟؟

برا درک خیلی معجزه ها نیاز به چشم دله نه چشم سر

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
من ب شخصه فکر میکنم الان دیگه حتی پیامبری هم میومد کسی قبول نمیکرد،  حالا اینایی ک مردن و زنده ...

اگه پیامبری میومد میبردنش تیمارستان جدی

کسی باور نمیکنه اخه

میگن لابد دیوونست طرف

خب چرا الان نمیاد امامی مردم همه به کفر رو اوردن بیشترشون ب خدا هم اعتقاد ندارن

عزیزم دیگه قرار نیست دینی بیاد ک امامی بیاد 

حضرت محمد رسالتشونو کامل کردن 

همونجور ک الان مسیحی و یهودی دیگه امامی ندارن 

انسان های الان ذره ای قابل مقایسه بااون دوران نبودن همینجور ک نسل ب نسل بچه ها دارن با درایت تر میشن

اون موقع مردم در جهالت کامل بودن که خدا پیامبرا رو نازل میکرد

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

واقعااا چراااا شاید چون دوباره ب بت پرسی رو اوردن نزاشتن اثری از حضرت یوسف بمونه

یکی هم نوشته بودچون یوسف به پدرش تکبر کرده خدا نسلشو ادامه نداده بعد فرشتگان از وسط رود نیل بردنش فلسطین دفنش کردن

عزیز پس شما به قران اعتقاد نداری  کسی هم که به قران اعتقاد نداره جای هیچ بحثی نداره

من برای همه کتابای مقدس احترام ویژه ای قائلم

🔴اکانت قبلی بخاطر مشکلات امنیتی پاک شد🔴دختری از جنس پروانه🧚‍♀

بچه ها اینکه میگن داستان حضرت یوسف تو تاریخ مصرنیست

یا چیزی از اون موقع پیدا نشده

دلیل براین نیست که اصلا وجود نداشته

واحتمالا اسناد و مدارک رو از بین بردن

یاتحریف کردن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
یکی هم نوشته بودچون یوسف به پدرش تکبر کرده خدا نسلشو ادامه نداده بعد فرشتگان از وسط رود نیل بردنش فل ...

فرشتگان نه

حضرت موسی

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
چرا الان اتفاق نمی افته هیچجا  چرا الان اتفاقا خیلی دلایل بیشتر هست ک اتفاق بیفته

چون کار پیامبران هست برای جلب اعتقاد مردم . هر چند الان هم همه روزه تو حرم اهل بیت معجزه رخ میده، کورمادرزاد شفا میگیره یا مرض سرطانی شفا میگیره یا فلج مادرزادی خوب میشه و این اسنادش وجود داره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃