2777
2789
عنوان

دیشب پنیک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی دلیل اینجوری شدید؟

نه چند سال اضطرابهای وحشتناکی داشتم. برادرم دعواهای مدام و وحشتناک تو خونه راه مینداخت مدام تنم میلرزید تو خونه. یکدفعه یبار تو خیابون پنیک شدم بعد اون دیگه دو ماه بشدت درگیر بودم.

الان هم پانیک میشی یا خوب شدی؟؟الان راحت بازار وبیرون میری؟

اره خوب شدم سرکار میرم

اونموقعا هم که پنیک داشتم خودم در همون حال میرفتم دکتر

ولی مدل من متفاوت بود

رگهای سرم منقبض و کشیده میشد . بیقراری شدید. ریزشهای قلب وحشتناک. دراز میکشیدم به حالت مرگ میرفتم. 

اره خوب شدم سرکار میرم اونموقعا هم که پنیک داشتم خودم در همون حال میرفتم دکتر ولی مدل من متفاوت بو ...

توروخدا بعد چندوقت کامل خوب شدید؟؟من بی دلیل اینجوری شدم...همش یه سمت از سرم باگوش وگردنم سنگین و سبک میشه درد میگیره حس غش دارم...عکس سرم انداختم خداروشکر سالم بود....همش بی قرارم و دلشوره میگیرم و فکروخیال الکی دارم

توروخدا بعد چندوقت کامل خوب شدید؟؟من بی دلیل اینجوری شدم...همش یه سمت از سرم باگوش وگردنم سنگین و سب ...

بنظرم یه دکتر مغز و اعصاب خوب برین

من پیش خانم شادی شکوهیار رفتم

این چیزهایی که دلیل جسمی ندارن معمولا از اعصاب و روان هستن و با یه مدت ارامبخش خوردن خوب میشن. 

گفتم دیگه دو ماه درگیر پانیک بودم با همون اولین نسخه خانم شکوهیار علایمم قطع شد. اما بازم بستگی داره بعضیا مثل من خوب میشن بعضیا دیرتر خوب میشن. 

اما مهمترین مساله دوری از محیط اضطراب زا هست

من از خانوادم جدا شدم اما هر وقت میرم و دعوا میشه دوباره یکم علایم میگیرم

پریشبمم بعد از حدود ۹ ماه یک حمله در حد معده درد و قلب درد شدید داشتم