2777
2789
عنوان

خیلی سنگ دلید 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 65 پست
مثل منی دقیقا  گاها میشینم سرشون گریه هم میکنم حتی🥲 تاپیک بنظرتون زنان خانه دار بی مصرفن رو ...

چ دعوایی شده 😂😂😂 آخرم زدی تاپیک قفل کردی

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
عزیزم اینجا نی نی سایته وقتی تاپیک زدی یعنی نظرات اون طرف و میخوای اون طرف هم نظراتشو میگه حالا تو م ...

نه ما مجبور نیستیم توهین و بی رحمی دیگران و بپذیریم . ما نظر محترمانه می‌خوایم حتی اگر مخالف ما باشه و این حق هر آدمیه که باهاش به درستی رفتار بشه. آیا شما حق خودت میدونی که وقتی نظرخواهی می‌کنی بهت بی احترامی کنن و دلت و بشکنن؟! 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بقیه نظر مخالف ندن چون به اِسی اون تاپیک برمیخوره ! انتقاد پذیری هم چیز خوبیه

درست میگی ولی ببین من میگم بعضی ها فقط می‌خوان مخالفت کنن و اصلا به متن گفت و گو توجهی ندارن. گاهی مخالفت لازمه و اصلا طرف برای همین نظر خواهی می‌کنه ... اما یه عده همیشه برای اذیت کردن روح و روان کاربرا میان فاز برمیدارن و با بی رحمی دائم درحال مخالفت کردن و دل شکستن هستن

خیلی وقتا خود استارتر وایب منفی میفرسته به مخاطب 

یعنی منظور بدی نداره ولی اینقدر موضوع رو بد یا از روی عصبانیت تعریف میکنه که مخاطب ناخودآگاه از استاتر بدش میاد و مخالفت شدید میکنه

لحن بیان موضوع استاتر تو همراهی و همدلی کردن باهاش خیلی مهمه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

نه ما مجبور نیستیم توهین و بی رحمی دیگران و بپذیریم . ما نظر محترمانه می‌خوایم حتی اگر مخالف ما باشه ...

وقتی اومدم تو نینی سایت نظر خواستم اینارو هم میبینم دیگه

چیکار کنم خب 

برم بزنمش؟

نمیشه که

البته همه ی ما نظرات خوب و با احترام میخوایم ولی خب اینجور چیزها هم هست و نمیشه کاریش کرد

خیلی وقتا خود استارتر وایب منفی میفرسته به مخاطب  یعنی منظور بدی نداره ولی اینقدر موضوع رو بد ...

اره دقیقا قبول دارم همین الان یه نمونش و دیدم واقعا داشت درست می‌گفت ولی اینقدر بد گفت اصلا کسی به اصل حرفش توجهی نکرد . در کل نباید آدم تو تاپیک آتو بده درست نی نی سایتی ها 😂😂😂

وقتی اومدم تو نینی سایت نظر خواستم اینارو هم میبینم دیگه چیکار کنم خب  برم بزنمش؟  نمیش ...

اره دیگ منکه منکر وجود این آدما نیستم ... دقیقا هستن که دارم ازشون گله میکنم . ولی این حق ما نیست کاش هر کدوم در حد خودمون تلاش کنیم اذیت نکنیم کسی و... مخصوصا الان که مجازی هم شده بخش بزرگی از زندگی هامون 

چ دعوایی شده 😂😂😂 آخرم زدی تاپیک قفل کردی

خودم نه ولی نی نی یار قفل کرد😑

حالا تو همه کامنت هام هی میگم به همه انسان ها احترام بذاریم یسری ها میگن آره تو دنبال اینی بین این دو تا فاصله بندازی دنبال اینی خانم ها تو خونه بشینن 

یکی که گلا خیلی باحال بود میگفت تو یه مریضی که دنبال پربازدید شدنی😐

من نمیدونم سواد که دارن کور که نیستن فازشون مشخص نیست اصلا

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
وای چقدر نفرین آخه اونم الکی ها

جالبه الکی 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
والا همون خدایی که نمیدونم قبولش دارید یا نه میگه دیده را پنهان کنید نادیده را لا اله الی الله متاس ...

والا من مشکلی باهات ندارم که الکی بگم ولی خودت همونجوری حرف زدی مثلا گفتی نگاهش هیز نبود از اون نگاه های دخترکش بود بازم به من ربطی نداره اصلا

خداقوت

گلوک سابق هستم🫶
والا من مشکلی باهات ندارم که الکی بگم ولی خودت همونجوری حرف زدی مثلا گفتی نگاهش هیز نبود از اون نگاه ...

شاید منم یکم اغراق کردم ولی همه با بی رحمی تمام نظر دادن البته من زیاد خودمو درگیر نظر دیگران نمیکنم