2821
2789
نه خوبه عزیزم یه چی میگم میگم ناراحت نشو ولی تو که پول نداری ی آزمایش ساده رو دوباره بخوای تکرار کن ...

ببخش دفعه بعد ازت اجازه میگیرم تاپیکامو بخونی میفهمی چقدر درد و رنج رو دارم تحمل میکنم بچه الانمم خدا خواسته بود اگر پستمو قشنگ بخونی متوجه میشی نوشتم الان اینطور شدیم و گرنه خونه دارم ماشین دارم زمین دارم طلا هم دارم همسرمم دوتا شغل داره هرکسی ممکن توی یخپه مدت با مشکل مالی بربخوره چرا زبونتون جلوی مغزتون حرکت میکنه چرا درک ندارید چرا نمیخواید قضاوت الکی رو کنار بذارید

😔😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخش دفعه بعد ازت اجازه میگیرم تاپیکامو بخونی میفهمی چقدر درد و رنج رو دارم تحمل میکنم بچه الانمم خد ...

👌👌👌👌

جواب آزمایش هم خوبه فدات نگران نباش

ان شاءالله قدمش پره خیرو برکت باشه برا زندگیت 

ببخش دفعه بعد ازت اجازه میگیرم تاپیکامو بخونی میفهمی چقدر درد و رنج رو دارم تحمل میکنم بچه الانمم خد ...

چته یهو گارد میگیری بیا منو بخور 

وقتی اینجوری مینویسی انتظاری جز اینفکرا رو نباید داشته باشی من چ بدونم چیکاره ای یا نه خووت بااین مدل تاپیک زدنت باعث میشی مردم راجع بهت اونطور فکر کنن 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

چته یهو گارد میگیری بیا منو بخور 

وقتی اینجوری مینویسی انتظاری جز اینفکرا رو نباید داشته باشی من چ بدونم چیکاره ای یا نه خووت بااین مدل تاپیک زدنت باعث میشی مردم راجع بهت اونطور فکر کنن 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
چته یهو گارد میگیری بیا منو بخور  وقتی اینجوری مینویسی انتظاری جز اینفکرا رو نباید داشته باشی ...

تو خودت بارداری و درک میکنی یه زن باردار چقدر روحیه حساسی داره میگن کسی که دندون رو میده نونش رو هم میده من روزی خودمو بچمو از خدای خودم میخوام

😔😔😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز