2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای له خوی. وری هیچ نایژی؟

نه واسه سنیان چوسه بان خو منال نین

ایمه خویشمان فره اچواینه درو  ولی ایمه عقد بوین

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
نه واسه سنیان چوسه بان خو منال نین ایمه خویشمان فره اچواینه درو  ولی ایمه عقد بوین

ا دی خاسه برا ژیره اری ولا او دورانه هین شناخته. عسک دوشتو هرر داننیا

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

دولمنه؟😐

اوووووف  لایک له باوریز هین امانه 

دویکه دایکی کلانه و دوخوا و شلکینه ی فره ی هناردو بو نیمرو   بو شویش قابلمه ی دولمه ی هناردو (بی ایوه ناخوش)   ایتر هر صبح هات کورکه     شو گشتمان خومان اهات ناچوو  وریا وتی دی الهام گیان وسایلکانی پی به با بچیتو خسته ین گشتمان😂😂😂😂

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
اوووووف  لایک له باوریز هین امانه  دویکه دایکی کلانه و دوخوا و شلکینه ی فره ی هناردو بو ن ...

وی باوکه🤣🤣🤣دی خاسه خوشتانه پس ایویش🤣خاسه خوا موارکی کا. ای کونجی او دوشکی ترو چو؟ اشتانو بو؟

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

ا دی خاسه برا ژیره اری ولا او دورانه هین شناخته. عسک دوشتو هرر داننیا

دامنیا او دفعه تو نودی 

لیرا دای نانم با بیمه روبی دای انم بوتان عکس فره م هس

یانه بخوا ها ناو گوشیکی وریا 

خاسه ایتر وقتیانه کورکه چون دیر ژنی خواستگه

برا بوچککانی ژنیان خواستیه ام ایژی قسمت نوه تا ایسه

دامنیا او دفعه تو نودی  لیرا دای نانم با بیمه روبی دای انم بوتان عکس فره م هس یانه بخوا ها نا ...

دل ترکیاوه اوه مگر مخفیمان ندا نیشانو بوچه چوی 

چرا انقدر وره را بزرگ میکنی 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏