2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لاچو کوره تویش قن زل 😐😑😒

بخوا کژال ارزش شرو دعوای نیه 

ویلیکه هر وخت وریام راضی کرد به خیال راحتو تیم 

بوخشه زحمت فره م داپیت

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
جدی بوچی

احساس ناخوشیکم هس بهار 

هر وخت وریا راضی بو شماره ی کژالم هس لینککی لی اسینم

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
بخوا کژال ارزش شرو دعوای نیه  ویلیکه هر وخت وریام راضی کرد به خیال راحتو تیم  بوخشه زحمت ...

وا نیژی باش قزات هرجور خوت خاستر ازانی. اوه شمی وتیه هومید اجازه دا اویش . شروتیش هر وا بشکم وریش اجازه با

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

وا نیژی باش قزات هرجور خوت خاستر ازانی. اوه شمی وتیه هومید اجازه دا اویش . شروتیش هر وا بشکم وریش اج ...

بشکم هر وخت گرکم بیت لینککت لی اسینم

امه‌ تاپیکه‌ هین زوه فرق ناکات له هر کوی بین هر کس تاپیک بات اچین😂😂

ده ی خاسه😁ببخشه درەن جواوم داوۆ ئەولامیان تەقانە

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

خواهش اکم دلکم   بوچی؟

له باره ی شر قسه م کرد 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین