2777
2789
امپول نزدم.سونو هم نرفتم.قبلش ازمایش هرمونی دادم که مشخص شد هرمونای بدنم به هم ریخته.دیگه بهم دگزا د ...

چقد خوب ، مرسی بهم دلگرمی دادین 

پس شما متفورمین و ویتامین ای نخوردین فقط همون سه تا رو خوردین؟

کلومیفن از شب سوم روزی دوتا تا پنج شب درسته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد خوب ، مرسی بهم دلگرمی دادین  پس شما متفورمین و ویتامین ای نخوردین فقط همون سه تا رو خوردین ...

متفورمین نخوردم.ویتامین ای هم دکتر بهم نداد ولی خودم برای ریزش موهام چند روزی یکبار میخوردم.

از 3 تا 7 پریودی کلومیفن 2 تاو دگزا یدونه خوردم

متفورمین نخوردم.ویتامین ای هم دکتر بهم نداد ولی خودم برای ریزش موهام چند روزی یکبار میخوردم. از 3 ت ...

من قبلا یعنی اوایل ک اقدام میکردم دوفامد می خوردم هر ماه 15 دوره تا ده روز بعد دکتر گفت نخور منم نخوردم البته یه دکتر دیگ بهم میگفت بخور

ولی الان 5 ماهه ک دیگ نمی خورم 

راستی شما کجایی هستین؟

متفورمین نخوردم.ویتامین ای هم دکتر بهم نداد ولی خودم برای ریزش موهام چند روزی یکبار میخوردم. از 3 ت ...

ببخشین ک اذیتتون می کنم ، ولی یه سوال دیگم بپرسم شما چن وقت اقدام بودین؟

هادی باقری ، والا منم نمی شناختم یکی از فامیلا دوتا بچش تحت نظر اون بوده میگ خیلی خوبه

منم این رو نمیشناختم.ولی وقتی رفتم پیشش ازش خوشم اومد

اگر از دکترم خوشم نیاد نمیتونم بهش اعتماد کنم.دکتر موسوی واقعا خوبه.

مریم موسوی.باقری نمیشناسم

یه هفته هست سینم خیلی درد میکنه الانم ، الانم روز 34 امم

علائم پریودی هم دارم درد پریودی دارم ، حتی واقعا فک می کنم پریود شدم از دیشب تا حالا ولی  میبینم ن منتظرتم پری بیاد ک داروهامو شروع کنم ولی ظاهرا نمی خواد بیاد