2777
2789
عنوان

یه سریال کره ای میخام در حد قفلییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 73 پست
لی رانگ ب چشم شوهری  رو خودشم کراش بودم ب چش برادر شوهری 🙄🤣

🤣🤣🤣🤣 کیم بوم خیلی باحاله توی فصل دو من خیلی دوسش داشتم 😍 لی دونگ ووکم که عین قورمه سبزی میمونه پیر نمیشع  لامصبب

🤣🤣🤣🤣 کیم بوم خیلی باحاله توی فصل دو من خیلی دوسش داشتم 😍 لی دونگ ووکم که عین قورمه سبزی م ...

عه دوشو ندیرم وقت نمیکنمممم🗿🚬

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عا دیدم همین الان یادداشت میکنم 🤍

💜 لذت ببری داووشم 

فیلمی مث زنان کوچک یا گل شیطان اگ میشناسی بم معرفی کن 

ع عاشقانه های لوس و مثلثی خوشم نی 

خ سعی کردم زیبای حقیقی و ببینم هم رو جفت پسرا کراشم هم دختره ول نتونستم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

💜 لذت ببری داووشم  فیلمی مث زنان کوچک یا گل شیطان اگ میشناسی بم معرفی کن  ع عاشقانه های ...

اگه جنایی دوس داری حتمااا موش رو ببین عاااشقش میشی 

من بیشتر سبک همون زیبای حقیقی دیدم لوس 🤣 اما قاشق طلایی لوس عاشقانع نیست داستان یه پسر فقیره که جاشو با پولدارترین پسرکره عوض میکنه قشنگه من دوس داشتم گل برفی هم خیلی قفلی بود ولی اخرش یکم سد اندینگ بود 

اگه جنایی دوس داری حتمااا موش رو ببین عاااشقش میشی  من بیشتر سبک همون زیبای حقیقی دیدم ...

عار جنایی دوص

نمیگم حالا لوسی و بده و ... نمیدونم خودم چر خوشم نی ی مدت بی ال میدیدم تو بی الا اینجوریه ک یکی ع پسرا خ لوس و ناز نازی میشه دیگ بی الم ندیدم فک کنم تاثیر حال بدیه ک خودم دارم نمد 

گل برفی شنیده بودم تعریفش و مرس 

حتما میبینم دختره رو دوس دارم یه عادت بدی دارم دختر پسره باید به دلم باشن 🤣اگه دوس نداشته باشم دراپ ...

آرررره  دقیقا منم اگ هر کدوم از شخصیت‌ها رو دوست نداشته باشم سریال به دلم نمیشینه😍😂

جانا هستم🤗
عار جنایی دوص نمیگم حالا لوسی و بده و ... نمیدونم خودم چر خوشم نی ی مدت بی ال میدیدم تو بی الا اینج ...

پس اگه جنایی دوست داری توی دیدن موش تردیدددد نکن اصلااا  ...  بی ال هم من زیاد دیدم🤣🤌🏻  ببین گل برفی سیاسی یه عاشقانع اش کمه اما خیلی بع دل میشینه و اینکه اخرش سد اندینگ اما اگه هپی اندینگ میبود به شعور مخاطب واقعن توهین میشد 

پس اگه جنایی دوست داری توی دیدن موش تردیدددد نکن اصلااا  ...  بی ال هم من زیاد دیدم ...

حله میره تو لیست 

اتفاقا سد اند و ترجیح میدم ب ی پایان خوش و دلخوش کننده آبکی 

مث کارتونای دیزنی 

و ب خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کردن🤡🤡🤡

حله میره تو لیست  اتفاقا سد اند و ترجیح میدم ب ی پایان خوش و دلخوش کننده آبکی  مث کارتون ...

حتما موش رو ببین 🤍  ارع دقیقا ادم حس میکنه به شعورش توهین میشه

حتما موش رو ببین 🤍  ارع دقیقا ادم حس میکنه به شعورش توهین میشه

👍👍