2777
2789
عنوان

ختم قران🌙

849 بازدید | 118 پست

ختم قران گذاشتم دوستان برای 

ظهور اقا امام زمان ✨

برای شادی روح شهدا ✨

برای شادی روح عزیزان خفته در خواب ✨

برای سلامتی خودمون وعزیزامون ✨

برای خوشنودی ائمه و امامان و معصومینمون ✨

برای رضای خدا و بخشش گناهامون ✨

برای خونه دار شدن مستاجرا ✨

برای شفا مریضا✨

موفقیت و خوشبختی  خودمون وبچه هامون✨

برای هر حاجتی که داریم... ✨

هر جز رو که میخونید کامنت کنید انشالله که حاجت رواشید✨ زمانشم ازاده تا هروقت که تونستید بخونید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جز ۵ و من میخونم گلم یه نیت ۵ تن ایشالا خودشون واسطم شن پیش خدا حاجتمو بدن آبروم حفظ بشه.یالله یا محمد یا علی یا حسن یا حسین یا فاطمه ادرکنی 🥺🥺😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
انشالله حاجت رواشی عزیزم

مرسی عزیزم شما هم همینطور🌸

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

جز ۸ واسه من، برای شفا مامانم دعا کنید

دوس دارم بیام اینجا تاپیک بزنم بگم حالش خوب شد

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

جز ۸ رو من میخونم به نیت شفای همه مریض ها از جمله خودم که انشالله اون چیزی که میترسم نباشه و به آرامش برسم خانوما التماس دعا🙏❤️‍🩹

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز