2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید🌸‌

امام على عليه السلام می فرمایند:

وُصولُ الْمَرْءِ اِلى كُلِّ ما يَبْتَغيهِ مِنْ طيبِ عَيْشِهِ وَ اَمْنِ سِرْبِهِ وَسَعَةِرِزْقِهِ بِحُسْنِ نيَّتِهِ وَ سَعَةِ خُلْقِهِ؛ انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محيط و روزى زياد، دست مى يابد.[غررالحكم، ح ۱۰۱۴۱]

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                   ═✧❁🌸❁✧═

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه صد و هشتاد و هشت قرآن کریم: سوره توبه، آیات ۷ تا ۱۳

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

کَیْفَ یَکُونُ لِلْمُشْرِکِینَ عَهْدٌ عِندَ اللَّهِ وَعِندَ رَسُولِهِ إِلَّا الَّذِینَ عَاهَدتُّمْ عِندَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ فَمَا اسْتَقَامُوا لَکُمْ فَاسْتَقِیمُوا لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُتَّقِینَ

چگونه‌ مشرکان‌ ‌را‌ نزد ‌خدا‌ و ‌رسول‌ ‌او‌ پیمانی‌ تواند ‌بود‌! مگر ‌آنها‌ ‌که‌ کنار مسجد الحرام‌ ‌با‌ ‌ایشان‌ پیمان‌ بسته‌اید، ‌پس‌ ‌تا‌ هنگامی‌ ‌که‌ ‌با‌ ‌شما‌ ‌بر‌ سر پیمان‌ ایستادند، ‌بر‌ سر پیمانتان‌ بایستید [زیرا] خداوند پرهیزکاران‌ ‌را‌ دوست‌ دارد(۷)

کَیْفَ وَإِن یَظْهَرُوا عَلَیْکُمْ لَا یَرْقُبُوا فِیکُمْ إِلًّا وَلَا ذِمَّةً یُرْضُونَکُم بِأَفْوَاهِهِمْ وَتَأْبَى قُلُوبُهُمْ وَأَکْثَرُهُمْ فَاسِقُونَ

چگونه‌ [عهدی‌ داشته‌ باشند] ‌در‌ حالی‌ ‌که‌ ‌اگر‌ ‌بر‌ ‌شما‌ ظفر یابند، نه‌ قرابتی‌ ‌را‌ ‌در‌ باره‌ی‌ ‌شما‌ مراعات‌ می‌کنند و نه‌ پیمانی‌ ‌را‌، ‌شما‌ ‌را‌ ‌به‌ زبان‌ خویش‌ راضی‌ می‌کنند اما دل‌هایشان‌ امتناع‌ دارد و بیشترشان‌ فاسقند(۸)

اشْتَرَوْا بِآیَاتِ اللَّهِ ثَمَنًا قَلِیلًا فَصَدُّوا عَن سَبِیلِهِ إِنَّهُمْ سَاءَ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ

آنها‌آیات‌ ‌خدا‌ ‌را‌ ‌به‌ بهایی‌ اندک‌ فروختند ‌پس‌ [مردم‌ ‌را‌] ‌از‌ راه‌ ‌او‌ بازداشتند، ‌به‌ راستی‌ ‌آنها‌ بد عمل‌ می‌کردند(۹)

لَا یَرْقُبُونَ فِی مُؤْمِنٍ إِلًّا وَلَا ذِمَّةً وَأُولَئِکَ هُمُ الْمُعْتَدُونَ

آنها‌در‌ باره‌ی‌ هیچ‌ مؤمنی‌ قرابت‌ و پیمانی‌ ‌را‌ رعایت‌ نمی‌کنند و ‌آنها‌ واقعا متجاوزند(۱۰)

فَإِن تَابُوا وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ فَإِخْوَانُکُمْ فِی الدِّینِ وَنُفَصِّلُ الْآیَاتِ لِقَوْمٍ یَعْلَمُونَ

پس‌اگر‌ توبه‌ کردند و نماز ‌به‌ پا داشتند و زکات‌ دادند، برادران‌ دینی‌ ‌شما‌ هستند، و ‌ما آیات‌ [‌خود‌] ‌را‌ ‌برای‌ قومی‌ ‌که‌ می‌فهمند توضیح‌ می‌دهیم‌(۱۱)

وَإِن نَّکَثُوا أَیْمَانَهُم مِّن بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِی دِینِکُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لَا أَیْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنتَهُونَ 

و ‌اگر‌ قسم‌های‌ ‌خود‌ ‌را‌ ‌پس‌ ‌از‌ پیمان‌ خویش‌ شکستند و ‌به‌ آیین‌ ‌شما‌ طعنه‌ زدند، ‌با‌ سران‌ کفر بجنگید [چرا ‌که‌] ‌آنها‌ پای‌بند سوگندها نیستند، ‌باشد‌ ‌که‌ [‌از‌ پیمان‌شکنی‌] باز ایستند(۱۲)

أَلَا تُقَاتِلُونَ قَوْمًا نَّکَثُوا أَیْمَانَهُمْ وَهَمُّوا بِإِخْرَاجِ الرَّسُولِ وَهُم بَدَءُوکُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَن تَخْشَوْهُ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ

چرا ‌با‌ گروهی‌ ‌که‌ قسم‌های‌ ‌خود‌ ‌را‌ شکستند و ‌در‌ بیرون‌ راندن‌ ‌رسول‌ ‌خدا‌ کوشیدند، نمی‌جنگید! ‌در‌ حالی‌ ‌که‌ ‌آنها‌ بودند ‌که‌ بار اول‌ [جنگ‌ ‌را‌] ‌با‌ ‌شما‌ آغاز کردند آیا ‌از‌ ‌آنها‌ می‌ترسید! ‌اگر‌ مؤمنید ‌خدا‌ سزاوارتر ‌است‌ ‌که‌ ‌از‌ ‌او‌ بترسید(۱۳)🌸

بار الها همه ما را به راه راست هدایت بفرما و رفتار، گفتار، کردار و پندار ما را نیکو بگردان و تا آخر عمر سلامتی روح و جسم را نصیب ما بگردان و ما را به هیچ شخصی جز خودت محتاج نگردان و عاقبت کلیه امور دنیوی و اخروی ما را ختم بخیر بگردان آمین یا رب العالمین😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹التماس دعا 🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

«بسم الله الرحمن الرحیم💟 ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 «الْحَمْدُ للهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ»🌸استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ إِماماً 🌸اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً حَلاَلاً طَیِّباً واسِعاً 🎉 أَسْأَلُ اللهَ مِنْ فضله🌸ربَنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی‌الاخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّار وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ😍«اللَّهُمَ‏ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ ، وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ ، الْأَحْیَاءِ مِنْهُمْ وَ جَمِیعِ الْأَمْوَاتِ»🌸بسم الله الرحمن الرحیم💟 یا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکْفِنی الْشُّرُورَ وَ افاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَلُکَ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ🌸یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِک💚 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُود وَ ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْق عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ (علیه السلام) 🌹 أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰا🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صاحب‌ الزمان🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی، عاقبت بخیری، گشایش کارها، رزق و روزی حلال و وسیع و حاجت روایی فرزندان، عزیزان و همه شما همراهان بزرگوار 😍

التماس دعا🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

🌸ختم ۴۰ زیارت عاشورا به مدت ۴۰ روز🌸(۳۹)

https://janat1.ir/mafatih/?id=7🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید)

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه مسلمانان جهان حاجت روا بشن و

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج)

و

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم

حتما نماز استغار بخونید (از  گوگل میتونید نحوه خوندنش رو پیدا کنید) خیلی خیلی خیلی خیلی  خوبه

مهدی هستم

ممنون

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید) اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر ...

کسی ک میخواد شهید شه تو  نی نی سایت چیکار می کنه 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان عج یه صلوات بفرستی          چهارمین کاربریییی
سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید) اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر ...

خدا عاقبتتون راختم بخیر کنه، خوندن سوره حشر را بسیار توصیه کردن و از امام صادق نقل هست که هرکس بخونه و درهمان روز بمیره به درجه شهادت میرسه ...خوندید من حقیر راهم دعاکنید ...برای سبزشدن دامنم و شفای خواهروپدرم دعاکنید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اللهم عجل لولیک الفرج 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند 

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج) 

و 

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم 

حتما نماز استغار بخونید (از  اینترنت میتونید نحوه خوندنش رو پیدا کنید) خیلی خیلی خیلی خیلی  خوبه

مهدی هستم

ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج

الهی آمین

و

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم

حتما نماز استغار بخونید (از  اینترنت میتونید نحوه خوندنش رو پیدا کنید) خیلی خیلی خیلی خیلی  خوبه

مهدی هستم

ممنون

برام دعا کنید ب حاجتم برسم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔