2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشده چی گفته عوضی

خیلیییییییی سخته برای یه نفر تا میتونی خوب باشی و خوبی کنی از مادر خودت جد اش نکنی حتی بخاطر خدا و قیامتت تو بهش نگی 

اونوقت اون هزاران بار دلتو خورد کنه له بشی عزت نفس و غرورت با خاک یکسان بشه 

چن روز پیش سر اینکه حیات جارو نکرده بودم یه کاری باهام کردن چن روزه با کابوس دارم زندگی میکنم 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
رسمی و محترمانه، به طور کلی مهربون و بی آزاره، نه کنار من نمی‌خوابه چون با همسرم می خوابم، خونه شون ...

والا من همش دارم اشپزی میکنم، ظرف میشورم ، شبا هم کنار منو شوهرم میخوابه ، همش هم ازم سوال میپرسه فضولی میکنه ،از خودم از بچم 

چیکار کرده؟ شوهرت چطور راضی به قطع رابطه شده

بین بچهاش فرق میزاشت شوهرمم ازش متنفره 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
والا من همش دارم اشپزی میکنم، ظرف میشورم ، شبا هم کنار منو شوهرم میخوابه ، همش هم ازم سوال میپرسه فض ...

تو یه خونه زندگی میکنید؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه وقتایی که میریم خونشون چون راه دوربم مهمونیم اونجا

چرا آشپزی میکنید، پیره؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه میانساله ، خجالت میکشم بشینم تو اتاق تو اشپزخونه نرم  

یعنی کل مدتی که اونجا هستید شما آشپزی میکنید و اصلا خودش انجام نمیده؟

کاشکی منم میتونستم جواب بدم 

ببین اگرم میای می مونی سعی کن روزا یکی دوساعت یا حتی بیشتر بری بازار بری خرید 

ی کم در روز رو سعی کن بیرون بری که خیلیم صمیمی نشی 

جواب هم ب  خنده و شوخی بده اگه محکم نمیشه

یعنی کل مدتی که اونجا هستید شما آشپزی میکنید و اصلا خورش انجام نمیده؟

نه انجام میده ولی خب مثلا باید کمکش بدی ، من از این بدم میاد ازم همش سوال میپرسه انگار همه چی باید خبر داشته باشه که تو خونه چیکار کردیم و میکنیم، حتی شبایی که با همسرم هستم خجالت نمیکشه میاد تو اتاقی که ما هستیم میخابه درصورتی که اتاق بازم هست