2777
2789
عنوان

کارت نکسو

| مشاهده متن کامل بحث + 45489 بازدید | 32 پست
چقد جالب و خوب ! شما کارت نکسو رو چندوقته دارین? سودش کجا میره ?میاد داخل کارت یا چی? چجوریه?

من از تابستون دارمش.

این مدلیه که میرین از تو سایتش درخواست میدین کارتو میفرستن براتون. بعد هر مبلغی که خودتون میخواین از طریق همون سایته صندوق درآمد ثابت می‌خرین صندوقم که سودش روزشماره دیگه و هر موقعی که بخواین هم با کارتتون برداشت می‌کنین ازش. سودم روی موجودی صندوقتون میاد.

من از تابستون دارمش. این مدلیه که میرین از تو سایتش درخواست میدین کارتو میفرستن براتون. بعد هر مبلغ ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم من تازه کارت نکسو رو‌گرفتم اول دو میلیون ریختم به حساب صندوق درآمد ثابتش ولی موجودی کارت نکسو رو ۱۹۷۰ نشون میده در حالی که مبلغ سرمایه گذاری رو همون دو تومن میزنه شما میدونین دلیلش چیه؟ اون سی تومنی که کم کرده دلیلش چیه به این دلیله کهتا اون مبلغ فقط میتونم برداشت کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از تابستون دارمش. این مدلیه که میرین از تو سایتش درخواست میدین کارتو میفرستن براتون. بعد هر مبلغ ...

بعد اون مبلغایی که هر بار به حساب دیجیتال ویپاد واریزمیشه جریانش چیه؟اونو چطور میشه برداشت کرد کلا گیج شدم با این کارت😁

منم دارم و برام سوال پیش اومده بود. تماس گرفتم بهم توضیح دادن که چون قیمت هر واحد صندوقشون بیشتر از ...

سلام عزیزم میدونم این تایپیک قدیمیه ولی یه سوال داشتم.تو سایت نکسو کارت بخش دارایی های من دیدی اون پایین یه قیمت صدور و ابطال داره و یه نمودار؟؟نمودارش خیلی دقیق و منظم به یه شکل بالا پایین رفته.تا حالا امتحان نکردی تو اخرین روزی که نمودار بالاس واحد هایی که با پولت بهت تعلق گرفته رو بفروشی بعد که یهو کلی اومد پایین دوباره با همون پول بخری و تعداد واحد بیشتری بهت بده؟؟

از بانک که واقعا بهتره. مثلا وقتی حقوقتونو میریزن تو کارتتون، همون مبلغ در طول ماه کم کم استفاده میش ...

سلام دوست عزیز میشه در خواست دوستیمو قبول کنید نیاز دارم در مورد نسکو بدونم

خیلی مزخرفه ، هم کارمزد کارت به کارتش زیاده ، هم کلی دستمزد برای خرید سرمایه کم می‌کنه  , اولا تا سرمایه بخری سود روزانه بهت نامیده ، سرمایه هم می‌خری کلی پول کم می‌کنه ، اصلا هم توضیح مناسبی نمیدن، به هر حال بگم سود که نمیکنی ، ضرر هم میکنید 

چقد جالب و خوب ! شما کارت نکسو رو چندوقته دارین? سودش کجا میره ?میاد داخل کارت یا چی? چجوریه?

سلام 

اگر در سجام ثبت نام کرده اید، سود حساب نکسو به همون حساب که در سجام معرفی کرده اید واریز می‌شود.