دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر مینوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲 ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺) ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
عزیزم شما به فرهنگ و آداب خودتون و اطرافیانتون نگاه کنین؛ ممکنه نزدیکان شما، اینجور وقتا خیلی راحت آبگوشت میدن و از نظر همه هم قابل قبوله. اینجا بچه ها باتوجه به نوع زندگی خودشون و اطرافیان خودشون نظر میدن. ولی در کل هر گونی برنج ۱۰ کیلویی مال ۶۰ نفره.
صلوات برای ظهور یادت نره خانومیسعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن
عزیزم شما به فرهنگ و آداب خودتون و اطرافیانتون نگاه کنین؛ ممکنه نزدیکان شما، اینجور وقتا خیلی راحت آ ...
ممنونم گلم 😘
بله ماها ابگوشت خوریم مراسمای پدر بزرگم چلوگوشت مرغ و جوجه دادیم چون مسن بودن نتونستن بخورن میگفتن اب خورشت بیارین نون تیلیت کنیم این شد که ابگوشت گفتن
البته سمتای ماهم ابگوشت خور هستن
بنظر شما برای ۶۰ نفر چند کیلو گوشت ابگوشتی لازمه؟
هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖