2777
2789
عنوان

چرا بهمون توهین کرد؟

473 بازدید | 42 پست

تو مسیر که داشتیم میرفتیم یه دونفر اقا داشتن یه سری لوازم میفروختن(قابلمه و..) مامانم وایساد نگاه کرد قیمت پرسید دیدیم نمی ارزه گفتیم نه نمیخوایم ممنون  به زور میخواست بهمون قالب کنه نمیزاشت بریم میخواست زورمون کنه بخریم تهش که نخریدیم گفت خاک تو سرتون کنن بدبختا و... ماهم باهاشون دهن به دهن نشدیم نشنیده گرفتیم رفتیم ولی واقعا عصبی شدم از سطح تربیتش چشونه اینا 😕

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

جدیدا فروشنده ها طلب دارن

اگه قیمت بگیری و نخری

فحش میدن

‌که از بی فرهنگیشونه

اهمیت نده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا فروشنده ها طلب دارن اگه قیمت بگیری و نخری فحش میدن ‌که از بی فرهنگیشونه اهمیت نده

برا شماهم این مورد پیش اومده؟

چشونه اخه واقعا 

😂😂😂😂

یه سری یه جایی یه فردی اومد تقاضای کمک کرد یا وسایل میفروخت.  خب نیازمون نبود. 

چیزی که نگرفتیم شروع کرد به بد و بیراه گفتن و نفرین کردن. 

🫤🫤🙄

😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کار خوبی کردید پلاک ماشین رو یاداشت میکردی تماس با 110 اطلاع میدادید مورد مشکوک داره سد معبر داره م ...

ولش کردیم دیگه

من این مورد رو عنوان نکردم تو تاپیک بخاطر اینکه دعوا نشه، ولی از اتباع بودن

😂😂😂😂 یه سری یه جایی یه فردی اومد تقاضای کمک کرد یا وسایل میفروخت.  خب نیازمون نبود.  ...

ای بابا اخه چرا فشاراشونو رو ما بدبختا خالی میکنن خیلی زشته اخه

برا شماهم این مورد پیش اومده؟ چشونه اخه واقعا 

اره

یه میوه فروش خیلی گرون میداد همه چیو

من موز و گوجه  میخواستم

موز رو قیمت کردم دیدم گرون میده

گوجه هم پرسیدم بازم گرون بود

اومدم برم گفت خیار ۵تومن

تیکه بهم انداخت البته معنای حرفش فک کنم خیلی بد بود مرتیکه آشغال

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
😂😂😂😂 یه سری یه جایی یه فردی اومد تقاضای کمک کرد یا وسایل میفروخت.  خب نیازمون نبود.  ...

از این به بعد بیشتر مراقب فروشنده ها باشیم خدااااایااااا😂😂

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

اره یه میوه فروش خیلی گرون میداد همه چیو من موز و گوجه  میخواستم موز رو قیمت کردم دیدم گرون ...

بی تربیتن  به خودشون بر میگرده بی فرهنگا