2777
2789
نا امیدی  گناه بزرگیه وامید قشنگترین حس بیاین هیچوقت حرفی نزنیم که کسیو نا امید کنیم

واقعااااا  این گناه و نمیتونم درک کنم ، وقتی همه ی در ها به روت بسته بشه ، هیچ راه نجاتی نباشه ، هیج شرایط برات جور نمیشه که بخوای خودتو نجات بدی ، خدا هیج جوره کمکت نیست ، اگه این شرایط رو داشته باشی نخوای خودکشی کنی باید تا خر خره مست کنی که فراموشت بشه بدبختی هات اونم که گناه ، پس که ناامید چطوری امیدوار باشه ،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو قرآن ام‌نوشته بعد مرگ همه انسان ها میگن چقد اون دنیا بی ارزش بوده انگار فقط دو روز تو این دنیا زن ...

چرا یعنی انکار خدا؟

خب خدا هست ولی صبر ما کمه و نمیتونیم ادامه بدیم

دمش گرم جیگرشو داشته راحت شد بابا کاش منم جیگرشو داشتم

بحث جیگر نیس بحث ایمانه فک کنم هنوز اون ایمان رو داری ک خودکشی نمیکنی

همه ادما تو این دنیا درد دارن ک هیشکی ام ازشون خبرنداره

خودکشی فراره.بمون مبارزه کن 

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
واقعااااا  این گناه و نمیتونم درک کنم ، وقتی همه ی در ها به روت بسته بشه ، هیچ راه نجاتی نباشه ...

امید به اینکه خدایی داری که از همه اون مشکلات بزرگتره و توکل  کنی بهش واقعا هم زندگی بالا وپایین داره دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور صبر در سختی‌ها هم اجر داره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
راحت شد منم می‌خوام همین کارو کنم

شاید نمیدونستید همچین چیزی داریم ولی اگه یه روز ناراحتی شدید داشتید یا قصد خودکشی داشتید یا خواستید با کسی فورا صحبت کنید میتونید با شماره 02154467000 تماس بگیرید. یک ارگان دولتی هست. خیلی سریع وصل میشید به یک روانشناس تماستون کاملا محرمانه و رایگان هست و ازتون مشخصاتی نمیگیرن. در صورتی که قصدخودکشی باشه و درخواست کنید براتون اکیپ میفرستند تا باهاتون صحبت کنند

از ساعت۱۴:۰۰ تا ۲۴:۰۰ می تونید تماس بگیرید. 

شماره های ۱۲۳ و ۱۴۸۰ هم هست...قبل هر کاری خواهشا راجب چیزی که آزارتون می ده با مشاور حرف بزنید.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
بحث جیگر نیس بحث ایمانه فک کنم هنوز اون ایمان رو داری ک خودکشی نمیکنی همه ادما تو این دنیا درد دارن ...

بحث ایمان نیست راه مطمئن ندارم ک انجامش بدم

میترسم انجام بدم فلج شم با یه بلا سرم بیاد دیگه بدبخت شم وگرنه راه کشنده بلد نیستم