2777
2789
عنوان

چطوری روغن بنفشه بزنم ب بدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 22 پست
ببین این جوشا به اینم بستگی داره که چقدر نوره رو میزاری رو بدنت بمونه؟ چند دقیقه میزاری بمونه؟

بعدببین من امروزپریودم اخراشه یعنی لک بودشب برم موبربزنم ضررداره؟یکم لک دارم براهمون میگم

ببین ازپایین میزنم میام بالاپاهام جوش نمیزنه عالی میشه خارش اینانداره اصلا..فقط روی بازوم زدم کتفم ا ...

اون قستمارو زودتر بردار زیر سه دقیقه ،منم قبلا پشمتم جوش میزد خیلی درد هم داشت اما الان متوجه شدم باید دو دقیقه شد بشورمش اینسری اصلا جوش نزد خیلی خوب بود

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدببین من امروزپریودم اخراشه یعنی لک بودشب برم موبربزنم ضررداره؟یکم لک دارم براهمون میگم

نه ضرر نداره به بدنت بزن اما اون قسمتو نزن 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اخه چجوری بشورم وقتی اونیکیاهنوزنگرفتن

اول اون قسمتو بزن بشور بعدش اونیکیارو بزن یا اونیکیارو که زدی دو دقیقه مونده بشوریش بقیه رو بزن

سلام عزیزم..حنازدم رنگ نگرفت رقیق درس کردم

سلام عزیزم ،عه چه خوب چند دقیقه گذاشتی بمونه؟همون ۲۰ دقیقه گذاشتی؟

سلام عزیزم ،عه چه خوب چند دقیقه گذاشتی بمونه؟همون ۲۰ دقیقه گذاشتی؟

ن حوصلم نکشیدسر۱۰دیقه شستم ولی خب میدونم تو۲۰دیقه هم رنگ نمیگیره مون رقیق بود..بعدازحموم اومدم روغن بنفشه زدم