2777
2789
عنوان

خانمایی که سزارین اختیاری کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 68 پست
مرسی عزیزم از وقتی که برام گذاشتی جواب دادی آخه من خیلی، ترسو و استرسی هستم کاش خدا بهم کمک کنه این ...

خواهش میکنم عزیزم ، هر سوالی داشتی بپرس جواب میدم

نترس عزیزم اصلأ ترس نداره ، آخه با بی حسی چیزی متوجه نمیشی ، سوزن بی حسی هم خیلی مویی و نازکه، دردم نداشت 

قبل از ورود به اتاق عمل آیته الکرسی بخون که فرشته ها کمکت کنن همه چی راحت بگذره و به سلامت نی نی به دنیا بیاد 

اگه بترسی انرژی منفی میفرستی سخت میگذره برات 

تا روز عملت هر روز بگو خدایا ممنونم که من خیلی شجاعم و عملم مثل آب خوردن میگذره و همه چی خیلی راحت و عالی پیش میره  (هم بگو و هم بنویس) 

در پناه خدا باشی گلم ❤️

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

شما که بالاخره پیش دکتر میری حالا چه این چه اون تعداد مریض هیچوقت به صفر نمیرسه شما نری یکی دیگه پی ...

به تو ربطی نداره نمیدونم چرا تو خودتو اینجا قاشق نشسته کردی دخالت میکنی

من میدونم دکترم به شما ربطی نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت راستی پمپ درد چیه

قربونت گلم 

پمپ درد یه چیزی شبیه سِرُم هست که مُسکن و آرامبخش و بی حسی توش میریزن از راه سِرُمی که دستته بهت تزریق میشه که اصلأ درد نکشی 

خیلی خوبه ، خدا خیرش بده هرکی که این فکر به ذهنش رسیده 🙂

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

خواهش میکنم عزیزم ، هر سوالی داشتی بپرس جواب میدم نترس عزیزم اصلأ ترس نداره ، آخه با بی حسی چ ...

فدات شم واقعا ممنونتم خانومی🌹

نه آخه میدونی ترس همون که الان دارن شکممو برش میدن و این چیزا🤦🏻 میترسم وسط کارشون جیغ وداد وبیداد کنم با شکم پاره از رو تخت بیفتم دل ورودم بیاد بیرون🤐😅فکرشو بکن دراین حد منفی بافم

ولی مامانم میگفت بگو دکترت قرص خواب آور بده که هیچی نفهمی خدا کنه قبول کنن

حتما همین کارو میکنم عزیزم 🙏🏻🌹

مرسی از انرژی مثبتی که بهم دادی😘

فدات شم واقعا ممنونتم خانومی🌹 نه آخه میدونی ترس همون که الان دارن شکممو برش میدن و این چیزا🤦🏻 می ...

خواهش میکنم گلم ، عزیزمی 🌹

ترست که طبیعیه ولی چون تا حالا انجام ندادی فکر میکنی اینطوری میشه 

تو اتاق عمل وقتی بهت بی حسی زدن یه داروی آرامبخش تو سرم میزنن که ترست کم بشه 

بهشون بگی قبلشم بهت قرص آرامبخش میدن 

ولی نگران نباش وقتی بی حس شدی یه پرده جلو چشمت میکشن که لحظه ی پاره کردن شکمتو نبینی 

خخخ نترس عزیزم با شکم پاره نمیتونی از جات بلند بشی چه برسه به اینکه اِنقدر حرکت کنی که از رو تخت بيفتی 

من اِنقدر راحت بودم و درد و ترس نداشتم که موقع پاره کردن شکمم داشتم با دکترم حرف میزدم 😂😅

آفرین عزیزم 🌹❤️

قربونت گلم خواهش میکنم 😘😘

خیلیم عالی😍باحرفاتون خیلی آروم شدم خدا عوضشو بهت بده گلم❤

زنده باشی عزیزم 

ممنون از دعای خوبت 🌷

خدا به خودتو بچه ی گُلت سلامتی بده ❤️😘

خواهش میکنم گلم ، عزیزمی 🌹 ترست که طبیعیه ولی چون تا حالا انجام ندادی فکر میکنی اینطوری میشی  ...

قربونت برم ♥

چرا قبلا هم سزارین شدم ولی بیهوشی کامل بودم نمیدونم اون موقع ها چرا ترس نداشتم ولی الان اینقد میترسم  از بس اینجا نظرات منفی خوندم ویکبار یکی فیلمشو گذاشت ترس وجودمو برداشته 

بالاخره راه رفتنی رو باید رفت

ببخشید که پرحرفی کردم 

انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده تموم حرفا وکارایی که گفتین رو موقع زایمان انجام میدم🌹😘

قربونت برم ♥ چرا قبلا هم سزارین شدم ولی بیهوشی کامل بودم نمیدونم اون موقع ها چرا ترس نداشتم ولی الا ...

فدات عزیزم ❤️

چه بهتر که تجربه هم داری ☺️ نگران نباش گلم چون اسم بی حسی میاد فکر میکنی همه چیو می بینی و متوجه میشی واسه همین اِنقدر ترسناک به نظر میاد ولی اینطوری نیست ، از منی که سابقه ی سه تا سزارین با بی حسی داشتم کسی بیشتر از این که تجربه نداشته 

(خب بعضیا چون آستانه ی تحملشون پایینه از کاه ، کوه میسازن) 

فیلمش خب واقعأ ترس داره ولی به خاطر پرده ای که جلو چشممون میزارن ما که اون لحظه رو نمی بینیم و هرچی باشه از زایمان طبیعی که بدتر نیست ، مادر باید بدون بیهوشی و بی حسی اون همه شکنجه بشه و درد بکشه و پارش کنن 

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه ، خوشحال شدم 

ممنون گلم ، همچنین برای شما 

آفرین عزیزم بهترین کارو میکنی 

خدا به همراهت ❤️🌷😘

فدات عزیزم ❤️ چه بهتر که تجربه هم داری ☺️ نگران نباش گلم چون اسم بی حسی میاد فکر میکنی همه چیو می ب ...

عزیزمی❤😍

جدی سه تاسزارین داشتین😍سر سزارین سوم اذیت نشدین

آره باید رو خودم کار کنم ترسمو از، بین ببرم

بنظرم خواست خدا بودکه شماتو تاپیک باشین و باعث دلگرمی من بشید ممنونتم خواهری😘😘

قربونت بشم خدا بچه های گلتو برات حفظ کنه😍🙏🏻

عزیزمی❤😍 جدی سه تاسزارین داشتین😍سر سزارین سوم اذیت نشدین آره باید رو خودم کار کنم ترسمو از، بین ...

همچنین گلم ❤️😘

آره به خدا سه بار سزارین شدم ولی دوتا بچه دارم ، 

یکیش عمرش به دنیا نبود 

جالب اینجاست سر سومی کوچکترین دردی نکشیدم و اصلأ اذیت نشدم چون خیلی حرفه ای تر شده بودم و میدونستم چیکار کنم که جای بخیه هام درد نکنه 

هم قبل از عملم پمپ درد درخواست دادم هم با خودم شیاف دیکنوفناک 100 بردم ، بعد از عمل تا احساس سوزش اولیه رو کردم سریع شیاف گذاشتم ، حتی اومدم خونه همون روز شام درست کردم 😅 آخه هر 5 ساعت شیاف میزاشتم دیگه دردی احساس نمیکردم 

بابت ترستم فقط جملاتی که بهت گفتم بگو و بنویس با خودت اِنقدر تکرار کن که باورت عوض بشه 

اصلأ نگو نمی‌ترسم بگو خیلی شجاعم عملم راحت و آسون انجام میشه ، برو اون جمله ای که بهت گفتم رو بنویس یه جایی که تکرارش کنی 

خواهش میکنم، آره عزیزم خواست خدا بوده چون حضور هیچکس تو زندگیمون اتفاقی نیست حتی تو مَجازی 🙂❤️

فداتشم عزیزم ، ممنونم همچنین شما و بچه های گلتو 🌷❤️😘

راستی شیاف دیکنوفناک 100 یادت نره با خودت ببری ، ببین چند بار بهت تأکید کردم ، پس یعنی خیلی مهمه 

چون بعد از عملت تو بیمارستان اگه درد داشته باشی و درخواست مُسکن کنی شیاف استامینوفن بهت میدن که اصلأ فایده ای نداره ولی دیکنوفناک خیلی خوبه ، آبِ رو آتیشه 

همچنین گلم ❤️😘 آره به خدا سه بار سزارین شدم ولی دوتا بچه دارم ،  یکیش عمرش به دنیا نبود  ...

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم💔

اسکرین گرفتم که حرفات یادم بمونه هرروز بخونمش و انرژی مثبت به خودم بدم😍تموم کارایی که گفتی رو حتما انجام میدم عزیزم خدا خیرت بده یه دنیا ممنونم ازت🥹♥

الانم میرم اون جمله رو مینویسم هرروز تکرارش میکنم😍🙏🏻

فداتشم خیلی امید بهم دادی باعث شدی استرس ازم دور بشه انشاالله خدا همیشه به خودت و خانوادت سلامتی بده گلم🌹♥