2777
2789

میشه کاری کرد که عکس کارت ملی غوض بشه؟!

دوباره عکس بگیرن

من تو سن بلوغ بینیم بزرگه پف داشته صورت مو داره😬زیر چشا گود و سیاه افتضاح افتضاح...

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

ن نمیشه دیگه منم هم عکس شناسنامم هم کارت ملیم افتضاحه تازه کارت ملی ک عکس انداختم مریض بودم لبم پر از تبخال فکرشو کن 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

غصه نخور پلنگاشم عکس کارت ملیش عین میمون شده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از منو اگه ببینی چه میگی👽👉 اینجوری ام

😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اگه بشه عوض کرد عوض میکنی؟! @رستاکوچولوام     @hapoei    

۱۰۰درصد چرا که نه من شبیه حاج خانومهای دهه ۴۰افتادم 😂😂😂😂

یادم عکس کارت ملی نندازم گریم میگیره خیلی زشتم

لطفا برای حفظ آبروم دعا کنید 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭