2777
2789
عنوان

مادر شوهر شما هم اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 30 پست
 عمرا اگه صحبت کنه دیشب دید مامانش اومد من از خواب پریدم باز به وون میگه خوش اومدی نه بابا خواب ...

هرچی میکشیم یه عدموون از همین بچه ننه اییی شوهرامونو  نفهم بودناشونه بخداااع . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی میکشیم یه عدموون از همین بچه ننه اییی شوهرامونو  نفهم بودناشونه بخداااع .

هی بهش میگم من و مادرت رو تو روی هم قرار نده بعضی حرفا رو خودت بزن ،باز هی اصرار میکنه به اون که اگه خوابت نمیاد شبا بیا پیش ما به زور نخواب ، آخه یه پیرزن نباید لااقل ۱۱ شب خواب باشه؟

هی بهش میگم من و مادرت رو تو روی هم قرار نده بعضی حرفا رو خودت بزن ،باز هی اصرار میکنه به اون که اگه ...

بذا بیاد ور دل پسرش. اومد بگو ببخشید من خوابم میاد شبتون بخیر . برو بخواب. بذا دهن شوهرت سرویس شه از ارائه خدمات به ننه گرام  جغدش 

بذا بیاد ور دل پسرش. اومد بگو ببخشید من خوابم میاد شبتون بخیر . برو بخواب. بذا دهن شوه ...

تآره دیشب هی به مامانش میگه چی بیارم بخوری ، منظورش این بود که من چرا پذیرایی نمیکنم

تآره دیشب هی به مامانش میگه چی بیارم بخوری ، منظورش این بود که من چرا پذیرایی نمیکنم

بدرک بذا بگه . اصلا جُم نخور .    همین ک گفتم برو بخواب. بذا خودش. پذیرایی کنه و دولا راست شه ...  چندبار ک ببینه  خودش باید  خدمت ننه اش کنه تا دیروقت.  کم میاره .  

بدرک بذا بگه . اصلا جُم نخور .    همین ک گفتم برو بخواب. بذا خودش. پذیرایی کنه و د ...

اصلا چقدر بی شخصیت جمعه شب ساعت ۱۱ و خورده چطوری روش شد بیاد در بزنه

اصلا چقدر بی شخصیت جمعه شب ساعت ۱۱ و خورده چطوری روش شد بیاد در بزنه

حتما فک کرده. رو فاز هندی بازیید . 😐اومده خرابش کنه 

خب خودتو برن به خواب نرو پیششون،دوسه بار تینجوری کنی صدات نمیزنن،وقتی شوهرت برا ناراحتی و عذاب کشیدنت اهمیتی قائل نیس ،تو چرا باید تاوان نفهمیدن اونا رو بدی

باید اعتراض کنی 

با ناراحتی،نرفتن پیششون و ۰۰۰

احترام هرکسی دست خودشه

خب خودتو برن به خواب نرو پیششون،دوسه بار تینجوری کنی صدات نمیزنن،وقتی شوهرت برا ناراحتی و عذاب کشیدن ...

خو اگه مثلا ساعت ۱۰ اومد چیکار کنم ؟ ۱۱ بگم شب بخیر برم بخوابم؟

🤣🤣🤣🤣

والا بخدا مثل مادر شوهر من توی  عقد هربار ک میرفتم خونشون می‌گفت شبا بذاری پسرم بخوابه ها جلو همه ....  منم یبارو دیگ  عصبی شدم گفتم والا مامان جون پسر شما نمی‌ذاره من شبا بخوابم دیگ ساکت شد ...   خودشون یه عمر لذتشو بردن و جوونی کردن حالا هوار زندگی عروس طفلکشونن

اره،برنامه داشته باش،بذا یاد بگیره ،حتی خوابتم نمیومد به زور خودتو بخواب بزن دوسه بار با پسرش بشینه ...

حالا مثلا ۲ بار تو هفته عیب نداره ولی هر شب خدایی با خودش فکر نمیکنه ما زن و شوهریم مثلا

حالا مثلا ۲ بار تو هفته عیب نداره ولی هر شب خدایی با خودش فکر نمیکنه ما زن و شوهریم مثلا

نه چرا باید به خودش زحمت فک کردن بده وقتی پسرش و عروسش ساعت ۱ شب هم برن با روی گشاده از خواب پامیشن و ازش پذیرایی میکنن

2790
2778
2791
2779
2792