2821
2789
عنوان

حق با کیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38 بازدید | 19 پست
بچه ها نگفته که پول رو زودتر میخواد یا میخواد زودتر بلند بشه که!!!!! صاحب خونه گفته اول بزارین مستاجر جدید پیدا کنم پول پیش ازش بگیرم که پول دستم باشه پول شمارو بدم.یعنی صاحب خونه گفته اگه مستاجر پیدا نشه پول ندارم که با شما حساب کتاب کنم عزیزم این اصلا مشکل شما نیست و مشکل خودشه.برین از یه بنگاه بپرسین راهو چاهو نشونتون بده.شما به موقع بهش اعلام کردین که میهواین بلند بشین.اوشون هم وظیفه داره یک شهریور پول شمارو بده.برو بنگاه بپرس که اگه پول رو طبق قرارداد نده و بگه ندارم چه میشه کرد
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهناز بانو باهاش حرف بزنید.اگه واقعا یک شهریور تحت هر شرایطی پول شمارو میده شما میری دنبال خونه میگردی.به صاحب خونه جدید میگی که پولم دست صاحب خونمه.اون یا ازتون چک میگیره یا اینکه بهتون اعتماد میکنه و مثلا میگه یکم ازتون میگیرم به صاحب خونه الان بگو برای یکم بهتون چک بده.شما همونو بده به جدیده
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
2790
2823
2791
2779
2792