2777
2789
عنوان

کیا کیش رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 56 پست

کامنتا بعضی ها خیلی جالبه نمیدونم شوخی ان یا جدی

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

برای روز و شب اول میتونی کتلت و کوکو ببری اما واسه روزای بعد دیگه چاره ای نیست

بعضی رستوران های گمنامش غذاهای محلی نی پزن قیمتش هم مناسب بود

و اینکه میتونی شاورما بخورید دو وعده چون خیلی خوششششمزه ست و قیمتش از ساندویچ ارزونتره

اما حالا که بناست صرفه جویی کنید تا میتونی با خودتون آب ببر 

آب آشامیدنی خیلی گرونتر از حد معموله چون خود جزیره آب شرب نداره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو اتاقا معمولا کتری برقی دارن ، اگر بود میشه توی اونا گرم کرد 

نکنید از این کارا

هتل رو به آتیش میکشید بخاطر پول خرج نکردن

کسی که پول نداره نباید بره سفر همه جارو به آتیش بکشه!!!

یدونه ازین گاز مسافرتیا از همینجا بخر یا از اونجا ، حجمشون کمه، کلا کم جا هستن 

ببین میتونی یه هواپیمارو بفرستی بهشت با این ایده های خطرناک!

نکنید از این کارا

نگید از این حرفا

کسی که پول دو سه وعده رو نداره نباید بره سفر

برای روز و شب اول میتونی کتلت و کوکو ببری اما واسه روزای بعد دیگه چاره ای نیست بعضی رستوران های گمن ...

ممنونم، واقعا نمیدونستم که آب شرب نداره، حتی واسه چای هم نمیشه از آب اونجا استفاده کرد؟

نکنید از این کارا هتل رو به آتیش میکشید بخاطر پول خرج نکردن کسی که پول نداره نباید بره سفر همه جار ...

قبلا تو هتل کار می‌کردم یکی از مسافرا پیک نیک کوچیکا تو چمدونش بود موکت اتاقو سوزونده بود نمیدونم چ غلطی داشت میکرد

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

ممنونم، واقعا نمیدونستم که آب شرب نداره، حتی واسه چای هم نمیشه از آب اونجا استفاده کرد؟

خواهش میکنم

خیر  حتی واسه چایی هم نمیشه 

من به سختی میتونستم مسواک بزنم چون آب طعم بدی داشت

قبلا تو هتل کار می‌کردم یکی از مسافرا پیک نیک کوچیکا تو چمدونش بود موکت اتاقو سوزونده بود نمیدونم چ ...

احتمالا مواد مصرف کرده

خدا وکیلی تو فضای بسته کی پیک نیک می بره؟!

ببین میتونی یه هواپیمارو بفرستی بهشت با این ایده های خطرناک! نکنید از این کارا نگید از این حرفا ک ...

نحوه بیان جمله آخرتون جالب نیست، قرار نیست کل وعده ها رو خودمون درست کنیم، یه بخشیش رو قراره خودمون درست کنیم و بقیه از بیرون، بعدشم بحث پول نیست فقط، ممکنه کسی معده ش مشکل داشته باشه نتونه هر غذایی رو بخوره

نحوه بیان جمله آخرتون جالب نیست، قرار نیست کل وعده ها رو خودمون درست کنیم، یه بخشیش رو قراره خودمون ...

حق با شماست عذر میخوام

اما خطاب من به اون کاربری بود که گفت با خودت پیک نیک ببر!!!!!

شوهر منم معده ش مشکل داره اما بالاخره اونجا خیلی آباد و پر رونقه و از شیر مرغ تا جون آدمیزاد موجوده بالاخره یه چیزی پیدا میکنید که معده رو هم اذیت نکنه

شاورماهاش عالی بود

نکنید از این کارا هتل رو به آتیش میکشید بخاطر پول خرج نکردن کسی که پول نداره نباید بره سفر همه جار ...

مگه گفتم تو اتاق هیزم روشن کنه ؟ کتری برقی واسه چی باید باعث آتیش سوزی بشه ؟؟؟؟!!!!

استدلالتونم اصلا جالب نیست ، چون پول نداریم مسافرت نریم ؟ همه قرار نیست لاکچری سفر کنن 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.