2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ۲ونیم خوابیدم الان بیدار شدم 

دیگه نمیخوابم چون باید ۷ونیم دانشگاه باشم؛کلاس دارم 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

ای جونم کنکوری؟ موفق باشیی  هنو یساعت نشده گوشی گرفتی دستت ؟🫠😂 پارتا تو یساعتو نیمه بزار&n ...

پشت کنکوری 😁

اره پارتام یک ساعت و نیمس ولی الان دیگه پا شدم حاضر شم برم کتابخونه 🖐️😅😂

ایشالا عزیزم زودتر تموم شه  میگن هندونه خوبه برای این جور مواقع  من خودم الان توی ۸ ماهگ ...

فداتشم برا خودتم ایشاالله به سلامتی گذر شه.والا نمیدونم چرا این گرمی به من اصلا اثر نمیکن از دیروز زعفران میخورم انگار نه انگار

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فداتشم برا خودتم ایشاالله به سلامتی گذر شه.والا نمیدونم چرا این گرمی به من اصلا اثر نمیکن از دیروز ز ...

زعفرون خوب نیست عزیزم 

باعث خون ریزی و پاره شدن جفت میشه برای بچه خوب نیست 

باید چیزهایی بخوری که باد زایمان میاره 

ایشالا به خیر بگذره 

🥰

زعفرون خوب نیست عزیزم  باعث خون ریزی و پاره شدن جفت میشه برای بچه خوب نیست  باید چیزهایی ...

والا دکتر گفت بخورم من خودم سر خود چیزی نمی‌خورم ولی خب ورزش ودوش آب گرم انجام میدم از پله های خونمون بالا پایین میکنم دیگه هر چی خواست خدا باش

ایشاالله خدا خودش کمک حال همه ی مادرای باردار باش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

خونمون ۲ واحدس دیوار مشترک داریم با واحد بغلی 

اینام دعواشون شده زنه داره جیغ جیغ می‌کنه من از صداشون نمیتونم بخوابم یک ساعته 

الآنم که دیگه پسرم باید آنلاین بشه کلا نمیتونم بخوابم 

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️