تو این سایت با فقر فرهنگی شدید مواجهیم ...چه قدر آدم بی فرهنگ و بی لول زیاده تو این سایت...
منی که خودم بشخصه به عقاید آدم های مذهبی ...غیر مذهبی ...با هر فرهنگی ...هر مدل رفتاری که مربوط به خودشه و به جامعه و دیگران آسیب نمیزنه احترام گذاشتم ..به خدا خیلی برام زوره که یکی اینجوری بهم توهین کنه فقط چون عقایدش باهام فرق میکنه ..آقا من دوست پسر دارم اره ...ولی بهش متعهدم برای سرگرمی و خوشگذرونی باهاش نیستم ..کنارش حس کامل بودن میکنم ..با هم دیگه تونستیم تو جنبه های مختلف زندگیمون پیشرفت کنیم..یه زندگی کوچیک واسع خودمون یه کنار تو ابن دنیا ساختیم ...و حالمون باهم خوبع ازارمونم به کسی نمیرسه .حالا در مورد بحث محرمیت هرکی یه عقیده ای داره..خود خدا میگه شما خطبه عقد بین دو نفر بخونی یکیشونم که دلی راضی نباشه عقد باطله!!!!پس اگه به چهار تا کلمه بود که چه فرقی داشت ...مهم دله..ومهم عشق و علاقه دو طرفش ...ابنه که محرمیته (از نظر من نظر هرکی به خودش مربوطه و محترمه )
الآنم شک ندارم یه عده بیان بگن خودتو توجیه میکنی برا عشق و حال کردنو ... عجله داری نمیتونی صبر کنی ازدواج کنی و...شما هایی که همههه چیزو تو مسائل جنسی و شهوت رانی میبینین و عشق و علاقه و دوست داشتن خالصانه سرتون نمیشه ...تو همون جهالت خودتون بمونین ...فقط لطفا کاری به زندگی دیگران نداشته باشین...
جرقه اینا حرف خانومی بود که تو تاپیکم گفتم ناهار درست کردم و قرارع برم خونه دوست پسرم باهم بخوریم ...و بهم گفت ...چ بد ...خداکنه بعدنم پسری مثل خودت نصیبت شه😐😐
من قرار نیست کس دیگه ای نصیبم شه چون همو انتخاب کردیم برا زندگی نه سرگرمی ...اما اگه نشدهم با هر کسی ازدواج کنم ابن حقو بهش میدم در مورد گذشتم بدونه و بدونه داره با کی ازدواج میکنه ...و دوما با کسی ازدواج میکنم که درک و شعور فهم این مسائلو داشته باشه ...نه امثال شما ...نگران نباش😏شما خودتون بمونین برای خودتون