mhsannn مدیر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2270 عنوان کرونای جدید | مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 21 پست یه سری اخبار جدیدهست که انگار توچین یه بیماری تنفسی مثل کرونا داره شیوع پیدامیکنه که اگه به ایران برسه مدارس ودانشگاهاتعطیل میشنشماچیزی راجع بهش شنیدین؟ 1402/09/11 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 نباشه تروخدا من همینجوریشم همش سرماخوردم باردارم هستم محدودیت دارویی و دمنوش اینا دارم بعد خی ... سرفه رو منم هنوز دارم با تهوع نمیدونم کروناست یانه از دی ماه ۱۴۰۲اینطوریم بی اشتهایی وبی حالی وضعف وببخشید اسهال الان سرفه وتهوع اذیتم میکنه 😕
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 وای خدانه این دیگه از کجا باز شروع شد الان چند روزه خودم و بچم مریضیم اصلنم خوب نمیشیم ببخشید شما خوب شدین ؟علائمتون چی بود ؟چکار کردین؟من ۵ماهه درگیرم
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 تو خوب شدی عزیزم؟ اره عناب دم میکنم میخورم ولی خیلی طولانی شد خوب نمیشم اصلن خیلی هم به خودم ... علائمتون چیا بود؟منم ۵ماهه درگیرم اول گلودرد بعد سرفه وتهوع واسهال بدون تب وبی اشتهایی ودل ضعفه وبیحالی هنوز سرفه وتهوع رودارم
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 این انفولانزاس ولی چیزی که من شنیدم بیماری تنفسی مثل کروناست منم دی ماه ۱۴۰۲ گرفتم علائمم اول گلودرد بعد سرفه واسهال وتهوع وبیحالی وسنگینی قفسه سینه وبی اشتهایی ودل ضعفه نمیدونم حتما کروناست یانه هنوز سرفه وتهوع رودارم
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 وای خدانه این دیگه از کجا باز شروع شد الان چند روزه خودم و بچم مریضیم اصلنم خوب نمیشیم علائمتون چی بود؟چقدرطول کشید؟ من دی ماه ۱۴۰۲ گرفتم نمیدونم چه ویروسی بود اولش گلودرد بعدسرفه خشک وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه واسهال
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 وای خدانه این دیگه از کجا باز شروع شد الان چند روزه خودم و بچم مریضیم اصلنم خوب نمیشیم علائمتون چی بود؟
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 تو خوب شدی عزیزم؟ اره عناب دم میکنم میخورم ولی خیلی طولانی شد خوب نمیشم اصلن خیلی هم به خودم ... ببخشید برای شما چندوقت طول کشید؟علایمتون چی بود؟