2777
2789
وای خیلی حق گفتین پیش فرض همشون مسلمونه

کاری ب اونش ندارم

ولی نمیدونم چرا گارد میگیرن😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله ، خیلی هم مفصل، از امروز تقویم کریسمس رو باز میکنیم، فردا درخت کریسمس رو تزئین میکنیم و....  ...

😊

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

واااا چه سوالیه مگ میشه کریسمس رو جشن نگرف  ب ابلفضل که ددی و مامی خعلی ناراحت میشن ازدستم نگیرم شعله زردم درست میکنم میشینیم دورهم میخوریم یه کاسه هم شب قبل خواب برا بابانوئل میزارم تو جوراب🎄🎁

😂😂😂😂🤦🏾‍♀️ حالا نمیتونن کل ماه های میلادی رو نام ببرن همینا

نام بردنش چیز سخت و دور از تصور نیست عزیزم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نام بردنش چیز سخت و دور از تصور نیست عزیزم

منظورم اینه همچین خیلی مهم نیس براشون برا کلاس جشن میگیرن

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
منظورم اینه همچین خیلی مهم نیس براشون برا کلاس جشن میگیرن

حالا کلاس یا اعتقاد 

قشنگه ک خوش باشن

حتما نباید سر گوسفند ببرن فقط بهم هدیه میدن

2790
2778
2791
2779
2792