2821
2789
عنوان

سقط،بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 23 پست
اها ،مرسی همینو میخواستم بدونم که آیا دکترا میفهمن خودت عمدی کردی یا نه!پس اگه نگی نمیفهمن!مرسی یه د ...

من عمدی سقط کردم دوقلو رو.  گفتم از پله ها سر خوردم افتادم پایین...  نفهمیدن..  

اسی یه سوال!تروخدا ج بده خیلی واسم مهمه!وقتی دردت گرفت و رفتی بیمارستان اونجا فهمیدن که سقط عمدی داش ...

سونو واژینال گرفتن گفتن بقایا داری درد برا اونه چهارتا زیر زبونی داد چند ساعتی بستریم کردن سرم اینا زدن آزمایش گرفتن بعد دوباره معاینه کردن آنتی بیوتیک با متیل اورگنوین داد بهم برا پاکسازی رحم که اومدم خونه یه دونه ازش خوردم اون بقایا دفع شد

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هزینه قرصای سایتوتکت چند شد 

بخدا هنوز نپرسیدم انقد حالم بد بود فهمیدم باردارم اصلا فکرشم نمیکردم دوستم برام گرفته هنوز باهاش حساب نکردم

سونو واژینال گرفتن گفتن بقایا داری درد برا اونه چهارتا زیر زبونی داد چند ساعتی بستریم کردن سرم اینا ...

من خودمم یه بار سقط کردم تو خونه،راحتم بود همشم کامل دفع شد،اما قایمکی از شوهرم کردم،حتی بهش نگفته بودم باردارم!خداروشکر راحت و بی دردسر انجام شد.ترس از سقط نداشتم اما فقط استرس اینو داشتم که اگه بقایا بمونه و کارم‌به بیمارستان بکشه اونا بفهمن عمدی بوده و شوهرمم بفهمه😬که ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خداروشکر گذشت 

موافقم عزیزم منم تادلت بخواد سقط عمدی داشتم تازه سه قلو دوقلو.  چون ما فامیلیم نباید بدون مشورت ...

حق داری عزیزم اینایی هم که اینارو میگن مطمعن باش خوشون یه روز تو شرایط تو گیر میفتن 

من خودمم یه بار سقط کردم تو خونه،راحتم بود همشم کامل دفع شد،اما قایمکی از شوهرم کردم،حتی بهش نگفته ب ...

من بچه دومم که یک سال و نیمه بود فهمیدم باردارم با دوتا بچه پشت سر هم برام کاووس بود تازه میخاستیم خونه دار بشیم به شدت سر بارداریام ویار دارم و تا ماه پنج و شش شوهرم با کارتن برام سرم میاورد خونه همسایمون که پرستار بود میومد میزد برام چون آب دهنمم بالا میاوردم،مجبور شدم سقط کنم خیلی راحت بود یک ساعت نشد افتاد بعدش آمپول جلوگیری زدم اونم بهم نمیفتاد کمر درد افزایش وزن سردرد داشتم ولی بازم میزدم به شوهرم نمیگفتم که دارم اذیت میشم تا یک سال زدم باز فهمیدم باردارم ولی اون خودش سریع افتاد دکتر بهم گفت دیگه تو باردار نمیشی رحمت شل شده با این وجود بدن ک اندوم رابطه نداشتم حتی این بار با یه شک کوچولو اورژانسی خوردم ولی باز باردار شدم سقط این بارم واقعا خیلی سخت بود

هیچی..... فقط تا کفش کسی رو نپوشیدی قضاوتش نکن قضاوت کردن گناه بزرگیه خدا همه جای زندگیم هوامو داشت ...

نه عزیزم. من غلط کنم قضاوت کنم

اتفاقا همیشه اونایی که ناخواسته باردار میشدن رو قضاوت میکردم تا این که خودمم گرفتار شدم

منظورم از این که گفتم "خدا همراهت باشه" اینه که واقعا بعضی بدنها خیلی سریع باردار میشن و هر روش جلوگیری درصدی خطا داره  خدا همراهیت کنه و بیشتر از توانایی‌تان تکلیفت نکنه

چون واقعا مادرشدن توانایی زیادی میخواد

فقط یه جمله حواست باشه این قرصها خیلی رحم رو آسیب می زنن 

موفق باشی گلم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز