2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا😐 پس چی میریزن

دلمه غذای ایرانی نیست اصلش اصلا زرشک نداره

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ما نمیریزیم، از رستوران هم گرفتم زرشک نداشت، دوستا و اطرافیان هم ندیدم کسی زرشک بریزه موادش هم همون ...

دلمه زرشک نداره دوستان سلیقه ای میریزن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ما چرخ‌کرده کلا کم می‌زنیم زرشک و سماق اینا هم اصلا نمی‌زنیم

داخل موادش لپه و برنج و سبزی مخصوص و کلی پیاز داغ و سیر فراوون با کره میریزیم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
یعنی باهمون برنج و لپه زرشک؟

من بدون چرخکرده درست میکنم 

پیاز داغ بسیار بسیار زیاد برنج خام سبزی فراوان  سبزی خشک ترخون مرزه ریحون حتمااااااا ادویه زیره زیاد و تخم  گشنیز زردچوبه  فلفل سیاه رب گوجه فرتگی نمک روغن همه رو باهم قاطی کن اگر خیلی سفت بود اب بریز یه کم شل بشه و بعد بپیچ ….

اگر اب قلم داری با اب قلم بپز اگر نداری توی اب معمولی خیلی کم رب روغن ادویه های مختلف قاطی کن بعد بریز روی دلمه و بزار دم بکشه 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..