2777
2789
عنوان

دلم بدجور خونه

185 بازدید | 25 پست

دیشب تو سایت امتحان دادم برای دانشگاه بعداز امتحان

یک آقایی اومد ازم پرسید ک چطوری نتیجه ازمون رو ببینم منم تو قالب یک ویس راهنماییشون کردم 

من اون آقا رو نمیشناختم چون دانشگاه پیام نورم از همه جا هست 

بعد اخر شب رفتم حموم و اومدم دیدم همسرم گوشیم رو برداشته رفته دیده پیام رو به من فحش میده سرم داد میزنه ک چرا بهش پیام دادی و ویس دادی بهش 

خب من دانشجو چ غلطی کنم 

منم هیچی نگفتم از حموم اومده بودم سردم بود رفتم تو اتاق باهاش حرف نزدم 

الان هم قهریم باهم

😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مقصر نیستی. جامعه بد شده. من خودم همیشه جواب همه رو محترمانه میدم. اوایل استخدامم یه همکار آقا خیلی بهم زنگ میزد ولی ظاهراً کاری. آخرش فهمیدم منظور داره و از چند متری اتاقش حتی رد نمیشم. 

شوهرت فقط خیلی دوست داره. البته که رفتارش اشتباه بوده ولی از رو علاقه

خب ببین بنظرم توکه میدونستی همسرت حساسه نباید اینکارو میکردی من تو این موقعیتو حقو به همسرت می ...

خوده مردا هزارتا کارمیکنن. اسی ک اصن کاری نکرده، بنظرم کسی ک فکر بد کنه و فحش وداد و ییداد کنه خودش اینکاره اس فکر میکنه زنشم اینجوریه... 

❤️‍🩹

منم اگر شوهرم به یه زنی ویس بده ناراحت میشم 

اصن کلا چه دلیلی داره ادم وقتی با کسی صمیمی نیست زرتی بهش ویس بده 

با پیام براش توضیح میدادی

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

میدونم عزیزم ولی بعضیا چه خانم چه اقا حساسن دیگه من با یکی اشنا شده بودم همینو میگفت و خب حرف ...

صددردصد زندگیم 

ولیی بجور سردم داد میزد دیشب منم قفل کرده بودم و چیزی نمیتونستم بگم

😇

خدایب من مقصرم؟؟؟

ن عزیژم  مقصر نیستی اصلاااا،  همسرت مشکل داره و خواهشا این رفتارشو پای دوست داشتن نذار، ک اگ دوستت داشت قبلش ک ناراحتت کنه و تهمت بزنه وویس رو گوش میداد و ازت سوال میپرسید.. کارش خیلی زشت بود اش نخورده و دهن سوخته شدی! لطفا تاعذرخواهی نکرده کاریش نداشته باش و بعدم گله کن ازش ک رفتارت درست نیست و من و از خودت سرد میکنی بااین رفتار 

❤️‍🩹